reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bardzo blada ledwo widoczna druga kreska

reklama
Po uj rozkładają? [emoji23]

Najczęściej: bo szybka przeszkadza.
Dodatkowo myśle, ze szybka może mieć jakieś specjalne filtry uniemożliwiające spostrzeżenie kreski. Nigdy nie czytałam drobnego druku, a może to właśnie tam jest to napisane, ze takie odwrotne origami przy okazji działa relaksująco w trakcie oczekiwania [emoji2368]

W cyfrowym to akurat szyba jest niezbędna do odczytania wyniku bo to na niej się on wyświetla[emoji23]
Najczęściej: bo szybka przeszkadza.
Dodatkowo myśle, ze szybka może mieć jakieś specjalne filtry uniemożliwiające spostrzeżenie kreski. Nigdy nie czytałam drobnego druku, a może to właśnie tam jest to napisane, ze takie odwrotne origami przy okazji działa relaksująco w trakcie oczekiwania [emoji2368]

reklama
Zobacz załącznik 1287796
Cześć Dziewczyny
Co o tym sądzicie ? Kreska ledwo jest widoczna… czy to może być ciąża ? Spóźnia mi się okres 2 dni ale mam dość krótkie cykle (24 dniowe) brzuch boli jak na okres ale okres się nie pojawił, jest mi niedobrze…
Powtórz test bo chyba fabryczna, tak jak i moje . Ale trzymam kciuki aby był pozytyw .

Załączniki

• 0C0C369C-8994-41D0-AA54-B819B8E2C58E.png
    0C0C369C-8994-41D0-AA54-B819B8E2C58E.png
    128,1 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Do góry