reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bardzo blada ledwo widoczna druga kreska

Kup test innej firmy i sprawdz raz jeszcze.
Ja miałam taki bladzioch na początku, że mąż mi nie chciał w ogóle wierzyć ;) test z popołudniowego moczu innej marki rozwiał wątpliwości. Zawsze dobrze mieć te 2 testy różnych firm bo mi właśnie zwykle paskowe nie pokazywały NIC do dnia @ a Facelle już na 5dni przed @ bladzioszki.

Trzymam kciuki:)
Może robiłaś różnej czułości 🙂

reklama
Zobacz załącznik 1287796
Cześć Dziewczyny
Co o tym sądzicie ? Kreska ledwo jest widoczna… czy to może być ciąża ? Spóźnia mi się okres 2 dni ale mam dość krótkie cykle (24 dniowe) brzuch boli jak na okres ale okres się nie pojawił, jest mi niedobrze…

Ja tez nie widzę.

Wiesz kiedy miałaś owulacje? Mogła się przesunąć to i @ się przesunie. Możesz powtórzyć test za pare dni, bo z tego to nikt racjonalnie myślący nie potwierdzi ciąży niestety.

Zobacz załącznik 1287796
Cześć Dziewczyny
Co o tym sądzicie ? Kreska ledwo jest widoczna… czy to może być ciąża ? Spóźnia mi się okres 2 dni ale mam dość krótkie cykle (24 dniowe) brzuch boli jak na okres ale okres się nie pojawił, jest mi niedobrze…
Jest bardzo słaby bladzioszek, ale tak jak dziewczyny pisały to może być kreska fabryczna. I na mdłości ciążowe to zdecydowanie za wcześnie ;) Myślę, że głowa trochę płata figle. Powtórz test i trzymam kciuki żeby rozwiał Twoje wątpliwości! 🤗🤗

P.S. Polecam testy paskowe facelle z Rossmanna. Mi pokazały bladziocha jeszcze przed spodziewaną datą @.

Jest bardzo słaby bladzioszek, ale tak jak dziewczyny pisały to może być kreska fabryczna. I na mdłości ciążowe to zdecydowanie za wcześnie ;) Myślę, że głowa trochę płata figle. Powtórz test i trzymam kciuki żeby rozwiał Twoje wątpliwości! 🤗🤗

P.S. Polecam testy paskowe facelle z Rossmanna. Mi pokazały bladziocha jeszcze przed spodziewaną datą @.
u mnie clearblue 25 (robia tez 10) wyrazniej pokazal ciaze niz te tansze. Nie trac nadziei. Jak ja robilam w dniu spodziewanej miesiaczki, to nawet cienia nie bylo nawet jak wygrzebalam ow test ze smietnika po kilku godzinach (test 10). Powtorzylam 5 dni pozniej i wyszedl slaby pozytyw. Teraz jestem w 20 tygodniu.

Dla mnie negatywny. Idź na betę bo przy dwóch dniach spóźnienia kreska powinna być już ciemna.

reklama
Cześć, rąk jak dziewczyny pisały. Może to być kreska fabryczna. Test do powtórki. A w razie czego zrob betę, ona rozwieje wszelkie wątpliwości. Życzę oczywiście 2 pięknych kresek i wszystkiego dobrego :)

Do góry