reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bardzo blada ledwo widoczna druga kreska

reklama
Boże, dziewczyny serio? Już gratulacje? A jak jednak ciąży nie będzie? Myślcie czasem. Serio z to nie boli 🤦🏻‍♀️

@Ola91cc ja niestety na zdjęciu nic nie widze. Być może na żywo coś da się zobaczyć. Jednak na tą chwilę nie da się stwierdzić czy taki bladzioch to bardzo wczesna ciąża, ciąża biochemiczna czy po prostu przebija kreska fabryczna. Jak pisały dziewczyny wyżej, powtórz test za 2-3 dni lub idź na betę jutro i wszystko się wyjaśni 🙂 trzymam kciuki 🤞🙂
Nie życzę sobie obrażania. Też polecam myśleć. Wyrażam swoje zdanie i mam do tego prawo. Jeśli gratuluję to gratuluję. Proszę następnym razem odnosić się do pytań autorki, a nie do odpowiedzi. Oczywiście jeśli o komentarz mnie dotyczy.

A jeśli się okaże wadliwy test, to co? Przeprosisz?

Autorko, test negatywny, nic na nim nie widać, do powtórzenia.
Nie. Bo to jest forum i też mam prawo się mylić. Proszę odnosić się do wpisu autorki.

Mylić, a stawiać diagnozy przez internet to spora różnica [emoji2272]
Ale to nie ma o czym dyskutować, do was nic nie dotrze [emoji2320]
W waszym mniemaniu każda, która nie gratuluję ciąży na widok ledwo osikanego patyka to zawistna stara panna bez dzieci co odbiera nadzieje[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie życzę sobie obrażania. Też polecam myśleć. Wyrażam swoje zdanie i mam do tego prawo. Jeśli gratuluję to gratuluję. Proszę następnym razem odnosić się do pytań autorki, a nie do odpowiedzi. Oczywiście jeśli o komentarz mnie dotyczy.

Nie. Bo to jest forum i też mam prawo się mylić. Proszę odnosić się do wpisu autorki.

To jest forum i mogę się odnosić do każdej opinii. Jak nie chcesz, żeby ktoś komentował Twoje słowa to jest na to proste rozwiązanie. Nie wypowiadać się.

Bardzo mi przykro, że test negatywny, ale jestem bardzo ciekawa w związku z faktem pojawienia się miesiączki u autorki, czego jej gratulowałaś?

Mylić, a stawiać diagnozy przez internet to spora różnica [emoji2272]
Ale to nie ma o czym dyskutować, do was nic nie dotrze [emoji2320]
W waszym mniemaniu każda, która nie gratuluję ciąży na widok ledwo osikanego patyka to zawistna stara panna bez dzieci co odbiera nadzieje[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
"Do was"?

reklama

To nie jest koncert życzeń żeby sobie życzyć lub nie. Jeśli ktoś plecie bzdury dając nadzieję drugiej kobiecie która stara się o dzieciątko to bardziej tej osobie należą się porządne zje...bki.
Po co napisać prawdę że może być fabryczna,żeby zrobiła kolejny test lub betę. Nie lepiej pisać gratulacje bo to przecież na pewno ciąża!
Jak grochem o ścianę..
Do każdej z Was gratulujących można pisać tysiące komentarzy o tym samym awy i tak swoje.
Wszechwiedzące Szamanki od siedmiu boleści🤬
Dobrze, że jeszcze w ginekologów forumowych się nie bawicie,choć czytając większości tych samych osób wpisy zapewne niedługo i tak się stanie.
Autorko bardzo mi przykro i powodzenia w kolejnych cyklach. Trzymam kciuki :)

Do góry