reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Alergia od A do Z.....

zakazane produkty:... mąka pszenna - a w przepisach A.C. jest nieraz dodawana (np. do gulaszyku), to zamiast niej cytryna... bazylia....(?) :)

reklama
Rozmerta:) a jak gotujesz ten ryz slodki?
wrzatek
kurkuma
slodki ryz
troche imbiru
troche soli
hm, cytryna?
kurkuma
oliwa z oliwek
imbir?
czy to, aby nie przesadzone?:D

mam nietypowe pytania:
czy moge uzywac do zupek i innych dan dynie w sloiczku? (prababcia malego zrobila;-) ale napewno nie wg pp) czy jak taka dynie nieppowska da sie do dania ppowego to stanie sie cos zlego?
wiem ze temat to 'dieta' ale co myslicie o szczepieniach?

Dariasz nie wiem jak ta dycia zrobiona jest w tym sloiku.Nieby powinno byc dobrze ale musisz podac recepture co tam dane i jak zrobione.

jesli chodzi o dynie, to musze sie popytac jak robi.
ale mam pytanko z innej beczki, ostatnio moj syn wypija ok. 4 butelek herbatki dziennie, czy to nie za duzo? ale on sie domaga...wlasnie przeczytalam na forum A.C "nalewać do kubeczka jedynie 50 ml."heh;/
a powiedzcie, czy imbirowka, ale to naprawde, naprawde jest konieczna? a imbir w herbatkach itd nie wystarczy? - zaraz mnie skarcicie;p
a malemu na udach znowu wyszlo;/ i za bardzo nie wiem, dlaczego, moze przez ten wiatr... jedzenie tak jak zawsze... a wiecie moze co oznaczaja zmiany na udach? (czerwone placuszki) aha, i jeszcze na raczkach ma, ale najbardziej tam, gdzie ma odkryte, tam gdzie rekawek (krotki to ma mniej), takie jakby chrostki, wypustki blade bardziej .... w ogole to mialam tyle pytan, usiadlam przed komp. i pustak:D pozdr.kochane Kobietki:)
PS praca napisana i projekt tez:D teraz tylko egzam. i zal.;) wiec wiekszy spokoj w sercu;-) moze i to pomoze synowi:)

Ostatnia edycja:
ah, wlasnie Radek dostal od prababci paleczki kukurydziane bezglutenowe;/ nie chce mu za bardzo dawac, no ale babcia mu kupila, wiec sie pytam, czy mozna, pytam, zeby w razie czego odp. babci na jej pytanie, a pytam 'swojego lekarza':D czyli Was;p

kolejne pyt.;-) moj maz (wg mnie) przesadza z miodem w owsiance, czy to moze zablokowac watrobe? taki nadmiar smaku slodkiego?

Paleczki kukurydziane moga zablokowac co nieco ale nadmiar miodu tez.Maz jak chce nieh je slodka ale dziecku rob jak nalezy.
Plackami sie nie przejmuj znikna w swoim czasie.

reklama
squomage - dziekuje za odpowiedz! z mezem musze jeszcze popracowac, bo widze, ze pewnych rzeczy nie rozumie, a nie rozumie, bo nie czyta, a nie czyta,bo twierdzi, ze ja czytam a mnie to interesuje, wiec wystarczy.heh:)
pozdrawiam z ducznej mojej miesciny - moze zbiera sie na burze:)

Do góry