reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Zuza
tak się ciesze
jak już ochłoniesz to pisz co kupiłas i jak tam na jutrzejszym spotkaniu

Smerfeta
napisz coś więcej o tej Gdyni
skąd to wiesz?
Nam też proponowali ten 1000 na leki ale nic nie mówili o noclegu
Boję się tej Gdyni
to już nie chodzi o sam nocleg
Co ja powiem w pracy tzn będę miała problem z tak długim wolnym
będę musiała tam jeździć i wracać jak coś nie wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka wiem tylko tyle co wyczytałam z postu dziewczyny z wątku o IUI: "stymuluje się w invimed w warszawie a punkcja i transfer w gdyni pozatym zapewniają mi noclegi w gdyni za darmoche i dostaję zniżkę na leki 1000 zł"

zuzanka - to malenstwo. Prawie jak noworodek. Taka mala kruszynka.
Jej jakie to wzruszajace. Ja do dzisiaj pamietam jak pierwszy raz Tymcia zobaczylam. I jego spodenki do dzisiaj trzymam:-D
A jak ma na imie wiecie? bedziecie zmieniac?
Jej Zuza gdybys czegos potrzebowala to gadaj. Znajdzie sie po Rysce pare rzeczy.

zuzanka cieszę się razem z Tobą, z Wami :-D
To naprawdę niesamowite. Jednego dnia chodzisz, normalnie funkcjonujesz, zajmujesz się swoimi sprawami, czekasz... A drugiego dnia cały Twój świat wywraca się do góry nogami i najważniejsze jest dziecko!
Kruszyneczka Wasza na pewno jest kochana... Nie mogę się doczekać aż napiszesz swoje wrażenia, choć już podejrzewam jakie będą :-)
Ściskam mocno, bardzo mocno i trzymam kciuki za każdy Wasz wspólny dzień!

anuszka, mama, smerfeta, Katinka porcja porannych buziaków leci do Was!!!!

hej:)
Dziewczyny nie moge sie doczekac jak tam ZUZANKA
,jak córunia,jak przebiegło pierwsze spotkanie....

W takich chwilach,człowiek wie ze warto walczyc róznymi sposobami aby zostac MATKĄ !!!
Az serce rosnie:) Tyle szczescia w jednej chwili!

Ciekawe za ile czasu ja tez bede celebrowac pierwsze spotkanie z wyczekanym skarbem???

Pozdrawiam Was kobitki:-)

dziewczynki moje
damgelle jak nie masz co z nimi zrobić to ja chętnie poproszę :-D

dziewczyny córeczka Nasza śliczna ,malunia wazy 5,5 kg i ma duże brązowe oczy :tak:jesteśmy zmęczeni ale Mega szczęśliwi ,jutro rano jedziemy do sądu złożyć dokumenty i jest szansa ,że Nasz córka będzie z Nami już w przyszłym tygodniu :tak:

Zuza ale wspaniałe wieści :-) podczytałam też na trzydziestkach co tam u Ciebie i prawie mi soczewki z oczu wypłynęły z tego wzruszenia :-D
No i jakie cudowne Święta Wam się szykują :-) Cieszę się razem z Tobą.
Napisz jeszcze jak będzie miała na imię, czy jesteście zdecydowani zmienić, czy reaguje na swoje?

zuza - no się popłakałam ... to już wiesz ...
nie ma po prostu wspanialszych wieści - tych nic nie przebije : Rofl:
gratuluję bardzo bardzo :-)

zuza w takim razie powodzenia z papierami, z sadem. Oby maleńka jak najprędzej znalazła się u Was.
No widzę, że bakcyl podłapany na całego. Super! Naprawdę się bardzo cieszę :-)

Katinka, myślę, że ani się obejrzycie i maluch będzie przy Was, czego też z całego serca życzę!
Kiedy kończycie szkolenie i dostajecie kwalifikację? Bo by mamy ostatnie spotkanie teraz, potem kwalifikacje i oczekiwanie.

damqelle, kurcze myślałam o Tobie, a teraz patrzę, że nie pożyczyłam Ci miłego dnia wczoraj.. O ja świnka. Ale pamiętam o wszystkich. I o Tobie szalona mamusiu trójki rozbrykanych szkrabów. Powiedz, Ty pracujesz zawodowo, czy zajęłaś się domem?

Ściskam was mocno i już piątek!! Czyli weekend już nabiera realnych kształtów :-)
Buziaki dla wszystkich.

reklama
Hej:)

zuzanka GRATULACJE!!!!! Obyscie jak najszybciej byli razem w domciu!!:)

celta

My jeszcze 3 spotkanie łacznie z tym jutrzejszym,ale jeszcze mamy miec1 spotkanie indywidualne i 1 spotkanie z prawnikiem,ponoc po Nowym roku dopiero koniec...

Pozrawiam Was kobitki ,parze kawunie to zapraszam,razem bedzie smakowac lepiej:):)

Buziaki dla wszystkich

WEEKEND_YUPI!!! :):)

Do góry