reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
damgelle a ja od razu o sobie pomyślałam,jak my się deklarowaliśmy ,że chcemy rodzeństwo i tak sobie pomyślałam,że i U was pewnie taka sytuacja jest ale Tymek już duży a nie pomyślałam,że matka dorasta i są inne historie :zawstydzona/y:

mama no my w szoku nadal planujemy pokój ,kącik w sypialni i jutrzejsze zakupy :tak:dla Małej :tak:

ZUZA ALE SUPER :-D:-D:-D
niesamowicie extra - ta wiadomość osłodziła mi kończący się dzień a same dziś smutki miałam :-D

cieszę się niezmiernie, mam nadzieję, że szybko będziesz mogła wrzucić nam fotkę tej małej księżniczki!!!!

A powiem Wam, że niespodziewanie moja własna siostra podała mi namiary do OA a ona przecież była taka przeciwna :tak:

ZUZA!!!!!!!!!!!!!!!!!! o rany jak SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Ale to wizyta w samym ośrodku, bo w sumie zrozumiałam, że dziś też zobaczycie się z córeczką... Boże jaka wspaniała wiadomość!! A nie mówiłam?... Pisałam Ci jakiś czas temu, że być może święta już będą razem. Uśmiech nie schodzi mi z twarzy!! Ściskam Cię bardzo mocno, szalej kobieto na zakupach, urządzajcie wszystko i kochajcie to maleństwo.
Swoją drogą fajnie, że byliście na tych baletach w sobotę, to tak w ostatniej chwili, że tak powiem :-D
Buziaczki! Bo widzę, że już nie śpisz i wcale się nie dziwię, mnie też by nosiło.
WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!!!!!

damqelle dzięki za wytyczne w sprawie serka, muszę to kiedyś wypróbować. Fajnie, że młodemu urodziła się trzecia siostra ;-), może przyjdzie czas kiedy się spotkają i poczują, że coś ich łączy. Fajnego młodego człowieka wychowujecie. To zaowocuje na pewno.

anuszka, fajnie, że odpoczęłaś:-)

smerfeta, no proszę :-D może i na Was ktoś gdzieś już czeka. Naprawdę życie potrafi być bardzo zaskakujące. Cieszę się, że nastawienie Rodziny się zmienia - to dobrze wróży. I co? zdecydujesz się na spotkanie??

Katinka spotkanie było SUPER! Miałyście rację, że nie ma się czego bać. No ale oczywiście bałam się jak mało czego w życiu.. Dom lśnił, hehehe, ale to akurat dobrze, przydało mu się takie gruntowne sprzątanie. Zwłaszcza, że niedługo może nie będę miała czasu wypić kawy, a co dopiero mówić o sprzątaniu.
Pani - przemiła. Ciepła, uśmiechnięta, nienachalna. Nasz syn też był z nami cały czas i z nim dużo rozmawiała, pytała o różne rzeczy i kurcze ja siedząc z boku cieszyłam się jakiego fajnego syna mamy. Posiedziała z 2 godz i ledwie wyszła, my w auto i na spotkanie do ośrodka. Także mieliśmy wczoraj mega zalatany dzień. Ale pozytywny też bardzo. Pani pytała kiedy jesteśmy gotowi przyjąć dziecko/dzieci, czy od razu po kwalifikacji... i dodała, że lepiej nie jechać do dziadków na Święta, a spędzić je wtedy w domu.... CZYŻBY?.... czyżby to już lada moment?? No zobaczymy. Póki co fruwam :-D
I wiadomość, że znalazła się córeczka zuzanki - mam podwójne skrzyedłka :-D

mama, zuzanka, damqelle, anuszka, smerfeta, Kati - buziaki ogromne - życie jest piękne!!!!

heloł w ten deszczowy dzień:baffled:

Celta
tak jest!!! życie jest piękne:tak:
a jeszcze jak takie info człowiek dostanie to się fruwa a nie chodzi:-D

Zuzanka
co kupiłaś ?? pisz jak przygotowania...słysze jak przebierasz nogami :-D:-D
po prostu cudownie ;)))))

Smerfeta
słonko-co tam za smuty??
fajnie sie siostra zachowała ..to znaczy ,że poświeciła swój czas na poszukiwania OA i jeszcze dała Ci namiar-przełamała lody:tak:

Laleczka
nie znamy sie ,ale gratuluję ciąży-rośnij zdrowo:tak:

smacznej kawki-nie dajmy sie pogodzie :-p

Hello:)

celta super ze wizyta przebiegła tak miło,ciesze sie bardzo:-) z tym sprzataniem to my Kobiety mamy jakaś obsesje jakby czyste mieszkanie było wyznacznikiem "zaradnosci"hihihi ja tez pucowałam a Panie nawet sie nie rozglądneły:-D Ale teraz bedziesz miała z dwa dni luzu a pozniej dalej za mopa:)

smerfeta Git:),moze siostra sobie przemyslała i tylko potrzebowała na to wiecej czasu,ale grunt ze wykonała taki miły gest!!

Ja zaraz do fryca mykam ,bo odrost mam jak pas startowy:-D

Celta,smerfeta,mama,anuszka,damqelle,zuzanka ​ Miłego i przyjemnego dnia Wam zycze!!!!!

reklama
Katinka a widzisz :-) u nas Pani na początku obleciała cały dom.
Także cieszyłam się, że posprzątaliśmy. Testu białej rękawiczki nie było, ale ja się lepiej czułam, że WIEM, że jest porządek.
Buziak

Do góry