reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

celta - to moze i u ciebie na swieta sie cos pojawi?
smerfeta - na pewno sie rodzina przekona. Oni nawet jezeli z poczatku nie sa przygotowani na take rozwiazania i moze czasem za duzo powiedza to tylko z troski. Jak sie pojawia maluszek to rodzina szaleje ze szczescia.
No u mnie to by sie zaraz w progu pani psycholog przewrocila zapewne. Ale to nie ma znaczenia bo mam taka osobowosc ze nawet gdybym mieszkala w ziemiance to by mi dzieci dali ;-) Tylko czy ja bym chciala? po wczorajszym prasowaniu ledwo z kuchni wypelzlam. Dobrze ze przynajmniej pies w bawelnianych gatkach nie chodzi :-D
pozdrawiam wszystkie i zycze samych dobrych wiesci

reklama
po 13.00...............
Czyżby nasza zuzanka tuliła już swoją córcię?

damqelle, chciałabym wiesz?... żeby i u nas Święta były w liczniejszym gronie, ale zobaczymy.

witam się wieczorem ..
po pracy czas na kolację :-p

przed chwilą usłyszałam od synka najpiękniejsze słowa:
MAMO....NIE MÓGŁ BYM ŻYĆ BEZ CIEBIE

:sorry2:

I ja czekam na wieści od Zuzanki...

Celta
mega &&&&& za szybkie powiększenie Waszej rodzinki!! megaaa &&&

Hejka!

Zuzanka mam nadzieję, że podzielisz się swoimi wrażeniami, może fotkami? Już nie mogę się doczekać aż opiszesz nam swoje wrażenia
k010.gif

Anuszka
słyszałaś, że invimed aby skorzystać z ivf refundowanego u nich, nie dość że oferuje dopłatę 1000 do leków, to nawet organizuje nocleg w Gdyni dla tych pacjentów, którzy zdecydują się na punkcję i transfer w Gdyni? A o to przecież się bałaś, a tu proszę, coraz bardziej przyciągają pacjentów bo nie wykorzystają swoich limitów. Może faktycznie skorzystaj?

Mama05 ehh czy ja kiedyś usłyszę takie słowa?:zawstydzona/y:

Dostałam namiary do OA od koleżanki, więc wiemy już z M gdzie się udać. Tam czeka się trochę dłużej ale ponoć bardzo się przykładają do rozpoznania sytuacji zdrowotnej dziecka, do sytuacji rodziny dziecka. Jeszcze działam sama (na razie czekają mnie badania immunologiczne, potem następne ivf), dlatego w OA mogę poczekać w kolejce

no więc Małej nie widzieliśmy ,byliśmy na zakupach i dopiero wróciliśmy tak naprawdę.

Mała urodziła się 14 kwietnia w 25 tc ważyła zaledwie 700 gram ,32 długa ,do lipca przebywała w szpitalu w obecnej chwili jest w rodzinie zastępczej :tak:jutro jedziemy ją poznać ,jest malunia bo rozmiar 62 nosi i waży zaledwie 5,5 kg .Jest zdrowa i dobrze się rozwija ,powiedziano Nam ,że potrzebuje dużo przytulania i noszenia przy sobie bo ze względu na to ,że urodziła się wcześniej jest troszkę strachliwa i bardzo wrażliwa.Rodzice młodzi mający już 2 małych dzieci i tyle co wiemy .

Jutro będę wiedzieć więcej :biggrin2: jest szansa że w przyszłym tygodniu będzie z Nami :tak: Jestem Mega szczęśliwa :biggrin2:

dziewczyny po prostu szok :-D

reklama
dzięki dziewczyny ,WYBACZCIE MI ale jestem padnięta i strasznie boli mnie głowa ,chyba wszystko odpuszcza więc uciekam i odezwę się jutro i popiszę coś więcej .

Spokojnej nocki kochane

Do góry