reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Zuza
tak się ciesze
jak już ochłoniesz to pisz co kupiłas i jak tam na jutrzejszym spotkaniu

Smerfeta
napisz coś więcej o tej Gdyni
skąd to wiesz?
Nam też proponowali ten 1000 na leki ale nic nie mówili o noclegu
Boję się tej Gdyni
to już nie chodzi o sam nocleg
Co ja powiem w pracy tzn będę miała problem z tak długim wolnym
będę musiała tam jeździć i wracać jak coś nie wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Anuszka wiem tylko tyle co wyczytałam z postu dziewczyny z wątku o IUI: "stymuluje się w invimed w warszawie a punkcja i transfer w gdyni pozatym zapewniają mi noclegi w gdyni za darmoche i dostaję zniżkę na leki 1000 zł"

zuzanka - to malenstwo. Prawie jak noworodek. Taka mala kruszynka.
Jej jakie to wzruszajace. Ja do dzisiaj pamietam jak pierwszy raz Tymcia zobaczylam. I jego spodenki do dzisiaj trzymam:-D
A jak ma na imie wiecie? bedziecie zmieniac?
Jej Zuza gdybys czegos potrzebowala to gadaj. Znajdzie sie po Rysce pare rzeczy.

zuzanka cieszę się razem z Tobą, z Wami :-D
To naprawdę niesamowite. Jednego dnia chodzisz, normalnie funkcjonujesz, zajmujesz się swoimi sprawami, czekasz... A drugiego dnia cały Twój świat wywraca się do góry nogami i najważniejsze jest dziecko!
Kruszyneczka Wasza na pewno jest kochana... Nie mogę się doczekać aż napiszesz swoje wrażenia, choć już podejrzewam jakie będą :-)
Ściskam mocno, bardzo mocno i trzymam kciuki za każdy Wasz wspólny dzień!

anuszka, mama, smerfeta, Katinka porcja porannych buziaków leci do Was!!!!

hej:)
Dziewczyny nie moge sie doczekac jak tam ZUZANKA
,jak córunia,jak przebiegło pierwsze spotkanie....

W takich chwilach,człowiek wie ze warto walczyc róznymi sposobami aby zostac MATKĄ !!!
Az serce rosnie:) Tyle szczescia w jednej chwili!

Ciekawe za ile czasu ja tez bede celebrowac pierwsze spotkanie z wyczekanym skarbem???

Pozdrawiam Was kobitki:-)

dziewczynki moje
damgelle jak nie masz co z nimi zrobić to ja chętnie poproszę :-D

dziewczyny córeczka Nasza śliczna ,malunia wazy 5,5 kg i ma duże brązowe oczy :tak:jesteśmy zmęczeni ale Mega szczęśliwi ,jutro rano jedziemy do sądu złożyć dokumenty i jest szansa ,że Nasz córka będzie z Nami już w przyszłym tygodniu :tak:

Zuza ale wspaniałe wieści :-) podczytałam też na trzydziestkach co tam u Ciebie i prawie mi soczewki z oczu wypłynęły z tego wzruszenia :-D
No i jakie cudowne Święta Wam się szykują :-) Cieszę się razem z Tobą.
Napisz jeszcze jak będzie miała na imię, czy jesteście zdecydowani zmienić, czy reaguje na swoje?

zuza - no się popłakałam ... to już wiesz ...
nie ma po prostu wspanialszych wieści - tych nic nie przebije : Rofl:
gratuluję bardzo bardzo :-)

zuza w takim razie powodzenia z papierami, z sadem. Oby maleńka jak najprędzej znalazła się u Was.
No widzę, że bakcyl podłapany na całego. Super! Naprawdę się bardzo cieszę :-)

Katinka, myślę, że ani się obejrzycie i maluch będzie przy Was, czego też z całego serca życzę!
Kiedy kończycie szkolenie i dostajecie kwalifikację? Bo by mamy ostatnie spotkanie teraz, potem kwalifikacje i oczekiwanie.

damqelle, kurcze myślałam o Tobie, a teraz patrzę, że nie pożyczyłam Ci miłego dnia wczoraj.. O ja świnka. Ale pamiętam o wszystkich. I o Tobie szalona mamusiu trójki rozbrykanych szkrabów. Powiedz, Ty pracujesz zawodowo, czy zajęłaś się domem?

Ściskam was mocno i już piątek!! Czyli weekend już nabiera realnych kształtów :-)
Buziaki dla wszystkich.

reklama
Hej:)

zuzanka GRATULACJE!!!!! Obyscie jak najszybciej byli razem w domciu!!:)

celta

My jeszcze 3 spotkanie łacznie z tym jutrzejszym,ale jeszcze mamy miec1 spotkanie indywidualne i 1 spotkanie z prawnikiem,ponoc po Nowym roku dopiero koniec...

Pozrawiam Was kobitki ,parze kawunie to zapraszam,razem bedzie smakowac lepiej:):)

Buziaki dla wszystkich

WEEKEND_YUPI!!! :):)

Do góry