reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
anuszka
stara-czka
Ładny!
Mama
Zdolne masz dzieci. I córkę i syna z tą zabawa zębami.
Ja też tyle chyba bym nie dała na odżywkę do rzes
Ja w tym roku kończę 32 i też czuje się na mniej.
Teraz nie mogę pić ale myślę że za jakiś czas znów zacznę się konserwować w wami
Ja też lubie robić różne hand majdy jak się nudzę. Teraz robię bransoletki shambala. Kiedyś robiłam figurki z masy solnej, koszyki z papierowej wikliny
Lubie to!
Mama
Zdolne masz dzieci. I córkę i syna z tą zabawa zębami.
Ja też tyle chyba bym nie dała na odżywkę do rzes
Ja w tym roku kończę 32 i też czuje się na mniej.
Teraz nie mogę pić ale myślę że za jakiś czas znów zacznę się konserwować w wami
Ja też lubie robić różne hand majdy jak się nudzę. Teraz robię bransoletki shambala. Kiedyś robiłam figurki z masy solnej, koszyki z papierowej wikliny
Lubie to!
Ostatnia edycja:
smerfeta
Fanka BB :)
Hejka!
Anuszka no piękności robisz Uwielbiam bransoletki
Mama narożnik pięęęękny! a my jeszcze nie wybraliśmy łóżka dla siebie ale już po czasie urodzinowo- świąteczno - noworocznym więc chyba będzie więcej czasu by poszukać. Mój M jest bardzo wysoki więc mamy nie lada wyzwanie. Z tym, że jutro mam dentystę, a na sobotę może uda mi się umówić do fryzjera... no i tak czas ucieka.
W sumie to nie przejmuje się wiekiem. Mam te 32 lata i co z tego? A na ile się czuje? hmmm nie wiem jest jak jest i tyle po prostu nie myślę o tym
A jak tam z pogodą u Was? Bo w Gdańsku zima zaskoczyła drogowców i rano po lodzie i w korkach wlekliśmy się do pracy
Anuszka no piękności robisz Uwielbiam bransoletki
Mama narożnik pięęęękny! a my jeszcze nie wybraliśmy łóżka dla siebie ale już po czasie urodzinowo- świąteczno - noworocznym więc chyba będzie więcej czasu by poszukać. Mój M jest bardzo wysoki więc mamy nie lada wyzwanie. Z tym, że jutro mam dentystę, a na sobotę może uda mi się umówić do fryzjera... no i tak czas ucieka.
W sumie to nie przejmuje się wiekiem. Mam te 32 lata i co z tego? A na ile się czuje? hmmm nie wiem jest jak jest i tyle po prostu nie myślę o tym
A jak tam z pogodą u Was? Bo w Gdańsku zima zaskoczyła drogowców i rano po lodzie i w korkach wlekliśmy się do pracy
anuszka
stara-czka
Katinka1
Hej kobitki
Ja tylko tak na chwile bo zaraz do pracy sie zbieram ..wrrr nocki
Jutro po pracy wdepne na dłuzej ,bo ja i tak nie spie
AAA chce Wam sie pochwalic moje Kochane ze mamy
KWALIFIKACJE!!!!
Czekam teraz na TEN telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłego wieczorku
Ja tylko tak na chwile bo zaraz do pracy sie zbieram ..wrrr nocki
Jutro po pracy wdepne na dłuzej ,bo ja i tak nie spie
AAA chce Wam sie pochwalic moje Kochane ze mamy
KWALIFIKACJE!!!!
Czekam teraz na TEN telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłego wieczorku
smerfeta
Cześć
Anuszka trojaczki też są super gratuluje talentu!
Katinka, czyli wszystko za Wami i WSZYSTKO przed Wami Gratuluje i niech TE telefony rozdzwonią się i do Ciebie i do Celty
Anuszka trojaczki też są super gratuluje talentu!
Katinka, czyli wszystko za Wami i WSZYSTKO przed Wami Gratuluje i niech TE telefony rozdzwonią się i do Ciebie i do Celty
Katinka1
Hej ,hej
Witam sie poranną duuużą kawą ,sypneło sniegiem tak delikatnie a głowa mi pęka..
SMERFETA Dziekuje za gratki ibardzo sie ciesze ze nastepny rozdział przed nami ,ojj ciekawe jak to bedzie ,jak sie maluszek w domu pojawi?
Pozdrawiam wszystkie Panie
miłego dnia
Witam sie poranną duuużą kawą ,sypneło sniegiem tak delikatnie a głowa mi pęka..
SMERFETA Dziekuje za gratki ibardzo sie ciesze ze nastepny rozdział przed nami ,ojj ciekawe jak to bedzie ,jak sie maluszek w domu pojawi?
Pozdrawiam wszystkie Panie
miłego dnia
reklama
Iszka
Aktywna w BB
i ja się witam jak zwykle z zieloną herbatą
u nas od rana pada mokry śnieg więc jest nieprzyjemnie
Katinka - gratulacje i żeby telefon szybko zadzwonił
my w przyszłym tygodniu mamy drugie spotkanie w OA, bo nam grudniowe odwołali więc jeszcze długa droga przed nami
miłego dnia :-)
u nas od rana pada mokry śnieg więc jest nieprzyjemnie
Katinka - gratulacje i żeby telefon szybko zadzwonił
my w przyszłym tygodniu mamy drugie spotkanie w OA, bo nam grudniowe odwołali więc jeszcze długa droga przed nami
miłego dnia :-)