reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

ładny

taki wypatrzyłam i chyba w tygodniu po niego pojedziemy ..

Damqelle-tak :tak: olejek rycynowy
sama sobie go chyba kupię bo 300 zł to masakra :baffled:

u nas sypie śnieg i pada deszcz-w nocy ma być -2 wiec rano będzie wesoło przy odwożeniu dzieci do szkoły ;/

reklama
Ładny!

Mama
Zdolne masz dzieci. I córkę i syna z tą zabawa zębami.

Ja też tyle chyba bym nie dała na odżywkę do rzes :p

Ja w tym roku kończę 32 i też czuje się na mniej.
Teraz nie mogę pić ale myślę że za jakiś czas znów zacznę się konserwować w wami :D

Ja też lubie robić różne hand majdy jak się nudzę. Teraz robię bransoletki shambala. Kiedyś robiłam figurki z masy solnej, koszyki z papierowej wikliny :-D
Lubie to!

Ostatnia edycja:
pochwale się :-D
Moje wczorajsze dzieło.

Załączniki

• 1389601061259.jpg
    1389601061259.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 47
Hejka!
Anuszka no piękności robisz :szok: Uwielbiam bransoletki :tak:
Mama narożnik pięęęękny! a my jeszcze nie wybraliśmy łóżka dla siebie ale już po czasie urodzinowo- świąteczno - noworocznym więc chyba będzie więcej czasu by poszukać. Mój M jest bardzo wysoki więc mamy nie lada wyzwanie. Z tym, że jutro mam dentystę, a na sobotę może uda mi się umówić do fryzjera... no i tak czas ucieka.
W sumie to nie przejmuje się wiekiem. Mam te 32 lata i co z tego? A na ile się czuje? hmmm nie wiem :-D jest jak jest i tyle :-p po prostu nie myślę o tym :laugh2:

A jak tam z pogodą u Was? Bo w Gdańsku zima zaskoczyła drogowców i rano po lodzie i w korkach wlekliśmy się do pracy :growl:

U nas dziś ładnie.
Słońce, odrobina mrozu ale tak delikatnie.
Byłam dziś z psem na krótkim spacerze i w piekarni więc poczułam ta pogodę na własnej skórze :-D

To teraz moje trojaczki

Załączniki

• 1389640359767.jpg
    1389640359767.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 41
Hej kobitki:)
Ja tylko tak na chwile bo zaraz do pracy sie zbieram ..wrrr nocki:(
Jutro po pracy wdepne na dłuzej ,bo ja i tak nie spie:)
AAA chce Wam sie pochwalic moje Kochane ze mamy
KWALIFIKACJE!!!!
Czekam teraz na TEN telefon:):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego wieczorku

Hej ,hej
Witam sie poranną duuużą kawą ,sypneło sniegiem tak delikatnie a głowa mi pęka..
SMERFETA Dziekuje za gratki ibardzo sie ciesze ze nastepny rozdział przed nami ,ojj ciekawe jak to bedzie ,jak sie maluszek w domu pojawi?
Pozdrawiam wszystkie Panie:)
miłego dnia

reklama
i ja się witam jak zwykle z zieloną herbatą

u nas od rana pada mokry śnieg więc jest nieprzyjemnie

Katinka - gratulacje i żeby telefon szybko zadzwonił

my w przyszłym tygodniu mamy drugie spotkanie w OA, bo nam grudniowe odwołali więc jeszcze długa droga przed nami

miłego dnia :-)

Do góry