smerfeta
Fanka BB :)
Wooow Anuszka kiedy wyjadłaś kamienie z mojego akwarium? ;-) Oszczędzaj się mocno i wypoczywaj. Absolutnie nic nie dźwigaj! No i siora mi mówiła że przez pół roku od operacji nie wolno dźwigać ciężarów więc pamiętaj o tym i niech mężu nosi :-) U Ciebie to trzeba było dostać się wyżej dlatego laparo miałaś zaraz pod cycem, ale ważne że laparo a nie normalne cięcie.
No a z tym mega szybkim wypuszczeniem że szpitala to masakra.
Ale ze szpitalami to w ogóle jest masakra! Dziadka przedwczoraj przywieźli do domu o 3 w nocy ze szpitala! I to jeszcze z jego kom dzwonili do teściowej że ma przyjechać po dziadka, a dziadek nie chodzi! Po prostu szkoda gadać :-( A okazało się że dziadek musi być w szpitalu...
No nic, koniec marudzenia, zaraz do domu idę.
Katinka myślałam że tym zakupem chcesz podrażnić się z mężem ale widzę że złota z Ciebie żona :-)
Miłego dziewczyny!
No a z tym mega szybkim wypuszczeniem że szpitala to masakra.
Ale ze szpitalami to w ogóle jest masakra! Dziadka przedwczoraj przywieźli do domu o 3 w nocy ze szpitala! I to jeszcze z jego kom dzwonili do teściowej że ma przyjechać po dziadka, a dziadek nie chodzi! Po prostu szkoda gadać :-( A okazało się że dziadek musi być w szpitalu...
No nic, koniec marudzenia, zaraz do domu idę.
Katinka myślałam że tym zakupem chcesz podrażnić się z mężem ale widzę że złota z Ciebie żona :-)
Miłego dziewczyny!
Ostatnia edycja: