reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

witam ..

Katinka
no piękne info nam przynosisz-&&&&&&&&&&&&&&& za szybki telefon ;)) ale cudnie-idziecie dziewczyny jak huragan Katrina ;)

Celta
nadal &&&&&&&&&&&&&&&& jak ode mnie do Ciebie ;)

Zuzankaaaa
?????? ;)

Smerfeta
miłej pracy ;)

Anuszka
jak samopoczucie ? ładne te bransoletki .

Damqelle
co słychać ??????

zaraz mam hybrydowy-lecę ...ale wrócę;)))

reklama
u mnie juz dobrze, zupełnie dobrze ...
a mąż namówił mnie na last minute!!!
17.1 lecimy do maroka :D odsapnąć :p

No Anuszka cudna sprawa z tym wyjazdem. Mi nie udało się namówić męża na wyjazd :-( musi teraz siedzieć w pracy, a potem ja muszę być w pracy, no a potem to chyba ruszymy z ivf bo na 29 styczeń umówiłam się do doktora.

No dziewczyny muszę Wam powiedzieć że za 3 miechy będę miała piękne rzęsy bo kupilam odżywkę ;-) :-D ale taką za 15 zł :-D:-D haha ;-) Jednym słowem, przekonałyście mnie ;-)

Dobrej nocki! I od razu na jutro życzę Wam miłego dnia! :-)

:)Witam sie z rana

Smerfeta -testuj,testuj i zdawaj relacje na bieżaco jakie efekty:)

Ja mam dzisiaj księdza po koledzie no to i sprzatanie mnie czeka,a i napewno bede sama w domu ,bo mąż w pracy i znowu bede odpowiedac sama na pytania z serii DZIECI ehh
Jak narazie to weny do sprzatania nie mam:) Pije kawke w szlafroczku i delektuje sie jeszcze miłym dniem:)

MIŁEGO DNIA

reklama
Katinka
noż baaaabo!! pisz co tam się wydarzyło....
telefon dostaliście ???????????

Smerfeta
a faktycznie PR ma w takiej cenie -stosuj i po kilku tygodniach pamietaj ,żeby dać znać co i jak :tak:

miałam plan-pośpie do 9.oo:sorry2:
plan wziął w łeb bo jak się nastawię ,że mogę dłużej spać to nagle nie potrzebuję :nerd:a jutro jak trzeba o 6.30 wstać to będę narzekać czemu w ndz.nie pospałam ..
ehhh my kobiety :baffled:
jestem po prysznicu,śniadanko zjedzone,teraz kawa i co ?????????????jeszcze ciemno a ja już na girach ---> foch

miłej niedzieli :)

Do góry