reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Buba wiem ze teraz dzieciaki maja problemy ze snem. Dodatkowo ja tez wszystko przezywam w nocy i na dodatek Maks do tej pory ma problemy ze spaniem tez wszystko przezywa gada itd.....Juz myslalm zeb sie gdzies wybarc do jakiegos specjalisty ale nie mam pomyslu :-(
No i dzis bylam z dzieciakami u lekarza ale o tym na odpowiednim watku. Jak dzieciaki wyzdrowieja idziemy sie szczepic na pneumokoki.

U nas trochę lepiej jak wczoraj no ale nie cudownie.Victor obudził się raz ale za to na godzinę.Po 1 zaczął płakać ponosiłam poprzytulałam i nic wiec jak lekko się uspokoił to wyszłam i marudził popłakując jeszcze 40 min po moim wyjściu i w końcu zasnął.Wszystko słyszałam więc godzinę nie spałam.Może to zębiska bo znów pupa czerwona(lekko) a tak ma właśnie na ząbki inaczej nigdy mu się nie odparza.

Vici a moze cos mu niepodzeszlo z jedzonka.takie pobudki w nocy z placzem to najczesciej objaw nietolerancji no i ta pupka czerwona,na to mi wyglada.Bo kiedy maluszek nie moze czegos strawic musi wydzielic wieksza ilosc kwasow no i kupka wtedy ma inny sklad i odparza.Takie sa najczesciej objawy nietolerancji,wcale nie musi maluszka ssypac zeby pokazac ze ma nadwrazliwosc na dany skladnik.
WoloszkiTrzymam kciuki!!!!

W nocy dwie pobudki bez glosnego placzu. A wlasnie przed chwileczka obudzila mi sie Maja po 2 godz drzemce w foteliku samochodowym, zasnela jak byla z mezem na myjni :tak: Ide robic jedzenie bo pewnie glodna jak smok. :happy: :happy:

Moja dzieciarnia już w łóżkach. Kuba spał dzisiaj tylko raz od 10.30 do 12.45. Zobaczymy jaka będzie nocka. Jak znam życie, będzie domagał się butli i nadrabiał braki w jedzeniu:baffled:.

Hehe Buba jak zwykle miałaś racje,to nie ząbki tylko kaszka na kolacje była z gruszką.Nie zauważyłam,że w składzie jest gruszka a on jest uczulony.Wczoraj tak myślałam myślałam i obszukałam skład wszystkiego co jadł no i proszę.A jeszcze wcześniej patrzyłam mu w buziałke tak dokładnie i na razie nie ma szans na zęby.Na kolacje dostał inną kaszkę i spokój był do 5.30 jak wstał na jedzonko.
Dzięki za podpowiedź lepiej sprawdzić niż męczyć dziecko,biedny ale go załatwiłam.Dobrze,że to były tylko 2 dni.

reklama
Dobrze, że jednak sprawdziłaś :)

A u nas dzisiaj oczywiście noc była koszmarna. Budziła się min raz na godzinę.
Głowa mi dzisiaj pęka, spać mi się che, nic nie kumam i jeszcze ta pogoda do d...
Niech już będzie weekend, to przynajmniej rano podrzucę Jagodę dziadostwu i dośpię trochę

Do góry