reklama
To fakt, mnie tez głowa boli, brak słonca, sztuczne swiatło i cały dzień przy kompie! Przynajmniej wczoraj troszke odpoczełam, Antek pospał do 7, dobre i to! Teraz jak bede juz w domciu bede musiał przestawić Jego czas spania, pewnie bedzie chodził później spac ale za to rano bedzie dłuższe spanko:-) mam nadzieje, ze sie uda, stary wyga z mojego synka
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A u nas pogoda super,słoneczko świeci i w południe to już tylko kamizelka i sweterek cienki noszę.Śpiwór z wózka już dawno w domku leży.Zimy nie miałam ale za to pierwsza wiosne mam.No ale to nie ten wątek i ciiiiiiiiiii.
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
U nas w nocy jedna pobudka, ale za to jaka. Młody brykał od 3-4. Najpierw wypił butlę, a potem coś gadał sam do siebie, kręcił się, wiercił, na koniec trochę popłakał i w końcu po godzinie zasnął. A ja oczywiście musiałam tego wysłuchiwać. Rano pobudka o 6.45.
Rybcia_21
Fanka BB :)
zuzia aż żal mi było czytać Twojej wypowiedzi.
Ja się ciesz że niunia chodzi spać później ale za to rano później wstaje.
Joaska dobrze że jeszcze trochę i weekend i odpoczniesz sobie.
Ja się ciesz że niunia chodzi spać później ale za to rano później wstaje.
Joaska dobrze że jeszcze trochę i weekend i odpoczniesz sobie.
zuzia1
Widzisz Rybciu, u nas z tym rannym wstawaniem, to nawet dobrze, bo za dwa m-ce wracam do pracy i będę przed 7.00 wychodzić z domku z Kubusiem. A poza tym mamy z mężem cały wieczór dla siebie (od 19.30 - 20.00);-). A nocki też już całe przesypiał, więc myślę, że jak skończą się problemy z dziennym jedzeniem, to w nocy też wszystko wróci do normy. W końcu jedna pobudka, to też nie tragedia.
reklama
zuzia1
Joaśka - tylko trzy pobudki i jesteś wyspana, podziwiam. Ja po jednej, czuję się niezbyt ciekawie.
U nas pobudka o 2.30, dałam małemu wodę, ale po wypiciu 20 ml stwierdził, że to jednak nie to. Musiałam skombinować mu butlę z mlekiem, wypił i słodko spał do rana:-).
U nas pobudka o 2.30, dałam małemu wodę, ale po wypiciu 20 ml stwierdził, że to jednak nie to. Musiałam skombinować mu butlę z mlekiem, wypił i słodko spał do rana:-).