reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach śpij kochanie ....

:) Borys też dał dzis popis. Nie spaliśmy od 3 do 4tej. Mówię Wam wesoło. Nic to damy radę i tak jest o niebo lepiej.

reklama
Hatorska powodzenia! Troche czasu musi minąć zanim Borys nie unormuje sobie snu, u nas tez bywało ze Antos wstawał o 3 w nocy i nie chcial spac, ale to chwilowe!!

Gratulacje dla wszystkich maluszkow i ich rodzicow :tak: jak maluchy zakumaja ;-) to juz z gorki bedzie.
Hatorska trzymama kciuki!!! Dzielna kobita jestes i na bank wszystko sie dobrze ze spankiem ulozy.:tak:

Dzięki dziewczyny:-) Natalka dziś usneła bez nawet jednego podniesienia się JUPPII :-D Oby tak dalej :-D
Hatorska trzymam kciuki za Ciebie tez i za Maje, oby z pępkiem sie wyjsniło, że jest już ok!

Oj boje się nocki.Mały nie spał popołudniu i zasną o 18.30 po jedzonku i nie wiem co będzie:confused:wczoraj w nocy przerwa 2 godzinna to może teraz pośpi:confused:

reklama
Tak patrze sobie jak Victorek śpi i się zastanawiam :confused: czy wasze dzieci też śpią w poprzek łóżeczka:confused: mały tak śpi od urodzenia:tak: :tak: (nawet siostra się dziwiła,że taki mały i taki obrotny).Niedość,że w poprzek :szok: to jeszcze wygięty:szok: :szok: ,pytałam o to już lekarzy bo sie bałam że coś nie tak z nim ale jest ok.Fotka wykonana w Polsce w grudniu ale tak śpi zawsze.

swieta065it1.jpg

Do góry