reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Oj Maarta nie strasz prosze,bo padne chyba.
vici trzymam kciuki za udana nocke.mam nadzieje ze Viktorek sobie slodko pospi.
U nas bez zmian,pierwsza drzemka rano 2,5 godzinki i po poludniu 30 min.
A dzis moj ancymonek spal poranna drzemke na siedzaco zasypial sam chyba ze 30 minut.Bawil sie misiem,wstawal,az w koncu zasnal....
U nas bez zmian,pierwsza drzemka rano 2,5 godzinki i po poludniu 30 min.
A dzis moj ancymonek spal poranna drzemke na siedzaco zasypial sam chyba ze 30 minut.Bawil sie misiem,wstawal,az w koncu zasnal....
vici
Boska fota Buba Franek super zasna,chyba niezly spioch z niego.
vici
No i nocka SUPER Victor spal do 3rano piciu i dalej spal i rano pobodka o 8.30.Podejrzewalam zebiska i mam,jak juz pisalam dziura w dziasle,zab na wierzchu no i noc przespana.Jestem przeszczesliwa i wyspana ,Victor tez juz ma lepszy chumor
Vici to super ze mieliscie spokojna noc, u nas nie było tak ciekawie! Jak to dobrze, że mój mąż ma stalowe nerwy bo ja płakałam, Antek obudził sie o 12 i płakał, mąż twardo- nie wziął go na rece, mowił do niego, uspokajał, dałpopic troszke wody i dziecko zasnęło i spał do 6 rano. Mam nadzieje, że jego spanie powróci do normy!:-) :-) :-) Jak Antos płacze dłużej niz min to ja biore go na rece, nie wytrzymuje, natomiast mąż przeczytał usnij wreszcie i twardo trzyma sie zasad! Co ja bym bez Niego zrobiła?!
vici
Maarta trzymaj sie ja mam nadzieje,ze my tez bedziemy mialy jak Buba.polozymy dzieci wieczorem i do rana bedzie cisza tak bym chciala wiem,ze tak bedzie tylko kiedy
polozymy dzieci wieczorem i do rana bedzie cisza tak bym chciala wiem,ze tak bedzie tylko kiedy
6-cio letnie dziecko juz tak ma haha ... zartuje oczywiscie - juz duzo wczesniej tak moze byc
a nasza dzisiejsza nocka zapowiadala sie spokojnie ale od 1 byly ze 4 pobudki - na szczescie tylko na smoka i dalej lulu ....
rano malutka pospala prawie 1,5 h a teraz spi od 14 wiec ja mam troche laby bo chlopy na zakupy pojechali ...
reklama