Co do tego wybudzania to tez myslalm ze Maja bedzie budzic Maksia bo jak jestemy u Babci to spimy w jednym pokoju. Ale Maksa nic nie rusza :-) ani placz Majki ani krzyki. Ja to odrazu sie budze jak tylko cos uslysze :-)
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victor zwiekszyl porcie mleczka na 235ml i znow przesypia w nocy 7-9 godzin:-) a za niewyspane mamusie trzymam kciuki zeby dzieciaczki dawaly sie wyspac , bedzie lepiej glowy do gory
vici
vici
o udalo sie kombinezon pozniej
martap22
Mama kwietniowa 2006
a ja dzis znowu ze 6 razy wstawalam do malej, zupelnie nie wiem co sie dzieje bo bzasem budzi sie tylko 1,2 a czasem tak jak dzis 5-6 razy a wtedy to ja jestem nieprzytomna.niech ma juz z 10 lat;-) to wtedy moze sie bede wysypiac
Marta Czasem ta wlasnie jest.U dzieci niestety nie ma reguly.My dzis tak jak i Ty mielismy ciezka noc.Cztery pobudki a normalnie nie ma zadnej.Ale za to Frank nie wstal jeszcze.Wiec moze cos w powietrzu wisialo ze nasze dzieciaczki tak kiepsko spaly Wyspimy sie pwenie jak nasze dzieci pojda na studia...;-) a narazie musimy trzymac sie dzielnie.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
No a ja już siępowoli przyzwyczajam do tego, że Julek budzi się w nocy co 1,5 / 2 godzinki i trzeba mu podać smoka, jak to nie wystarcza to dać coś do picia, czasami zanucić kolysanke i poglaskac. Dopiero o 3 lub 4 chce jeść i śpi tak do 6/7. Takie częste budzenie zaczelo sie w polowie lipca. Najpierw bylo gorzej, bo chcial niemal za każdym razem jesc.
Niestety teraz jestem z nim przez 10 dni sama, bo mąż wyjechał. A jak był to często mnie z tymi pobudkami wyręczał i tylko do cyca byłam potrzebna. No ale jeszcze tydzień i wraca. Jak na razie od piątku radzimy sobie nieźle. W każdym bądź razie mam siły, by wieczorem po uśpieniu Julka zajrzeć na forum :-)
Vici niezły obserwator z twojego skrzata!
Niestety teraz jestem z nim przez 10 dni sama, bo mąż wyjechał. A jak był to często mnie z tymi pobudkami wyręczał i tylko do cyca byłam potrzebna. No ale jeszcze tydzień i wraca. Jak na razie od piątku radzimy sobie nieźle. W każdym bądź razie mam siły, by wieczorem po uśpieniu Julka zajrzeć na forum :-)
Vici niezły obserwator z twojego skrzata!
reklama
vici
dziewczyny Victor spal od 18 do 5.30 normalnie w szoku jestem do teraz