reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

Vici no w¬aßnie po tej kaszce tak mi sie na piciu budził bo jak cyca dostaje to codzien slicznie śpi bez zadnej pobudki.Moze go ta kaszka zabardzo zapychala i sie biedak budził??
Zuzia nasze pociechy jeszcze nie raz nas zaskoczą:-)

reklama
ja sie dzis w koncu wyspalam,malej przeziebienie a co za tym idzie i kaszel powoli mija wiec w nocy juz jej tak kaszelek nie meczyl i ladnie spala, obudzila sie tylko raz na papu. a jak meczyl ja kaszel to wybudzala sie co chwile a potem strasznie plakala bo chcialo sie jej spac a nie mogla zasnac, w dzien bylo to samo. jeszcze walczymy z katarkiem

martap22 cieszymy się bardzo, że mama wyspana a no i że małej się polepsza. My równiez pospaliśmy Oliwier jak zasnął o 20 to obudził się o 5.30 a Amelia miała tylko jedno karmienie (zresztą jak zawsze) o 1 i poszła od razu spać...moje dzieciaki to ANIOŁY :-D

Marta dobrze, że Wiki już zdrowsza.
Justynko naprawdę masz 2 aniołki. Moja jedna a wyspać się czasami nie daje.

Ojeju, nasz synek też mi sie nie daje za bardzo wyspać. Jak zasypia ok 20 to śpi do 0.30 a potem jedno karmienie, i czasem jeszcze ze 2 przed śniadaniem. A było już tak ladnie, hamerykansko z tym jednym karmieniem w nocy. Zmieniło sie po chorobie. I niczym nie mogę go oszukać.A moje cycki przy 3 karmieniu w tak krótkim czasie są już prawie puste. Każdego ranka obiecuję sobie, ze zdrzemnę się w dzień i co? I nic:) Kładę się do łóżka na sen nocny ok 23 i zaś za kilka chwil Mati chce jesc. SOS!!!

Lidijka Trzymaj sie dzielnie! U nas spanko powoli wrocilo do normy jak odstawilismy kaszke na noc.Widocznie zabardzo Franka zapychala i budzil sie bo pic mu sie chcialo...

Lidijka - u nas było dokładnie tak jak u Ciebie. A od dwóch dni mały budzi się tylko raz w nocy. Mam cichą nadzieję, że tak mu zostanie na dłużej;-). Może u Ciebie też coś się wkrótce zmieni na lepsze:-).
Marta - cieszę się , że dzieciątko wraca do zdrowia.
Justyna - Ty to masz aniołki:-).

U nas też nie widać żeby miało się coś unormować ze spaniem :baffled: Standardowo budzi sie co dwie godziny. Czasem mogłabym pospać godzinkę dłużej, ale Misiak jakby na złość wtedy budzi się wcześniej...

reklama
Justyna zawsze byłam ciekawa jak to jest z dwójką - ale chyba u ciebie jedno nie budzi drugiego?
U nas też częste wybudzenia w nocy, niekoniecznie na papu i wstawał tatuś, ale teraz wyjechał i ponad tydzień będziemy sami walczyć z Julczą bezsennością w nocy. Brrr... już się boję!

Do góry