reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
A my już po spacerku, na którym mojemu dziecku niestety się nie podobało :-(, wolał być na rękach.W domku zaliczył kolejne spanko - 50 min., także całkiem nieźle dzisiaj;-)(pierwsze trwało 2 godz.!).
Rybciu - zdrowiejcie szybko :-)

U nas nadal majeczka fajnie spi w dzien czyli ma dwa dluzsze spanka i czasami krotkie drzemki na spacerkach a w nocy no coz zawsze jadla raz okolo 5 rano a teraz zdaza sie nawet 3 no i znow wszystkiemu sa winne zeby!!!!!!!!!! Ale jestem dobrej mysli bo dzis w nocy jadla tylko raz wiec moze wszystko wraca juz do normy?:-D

moja mala tez ostatnio czesciej budzi sie w nocy - ale zazwyczaj pomaga smok ... dopiero nad ranem idzie w uzycie cyc ;-)

A my ostatnio mamy problemy nad ranem, Natalka budzi się na cycusia ok 4-5 i potem nie może już usnąć, to znaczy widze, że jej się chce, bo odwraca się na swój boczek, paluszka ciumka ( bo niestety do smoczka nie dała się jednak przekonać :-( ) ale... nie może usnąć i cos ją męczy, ale to na pwno nie zeby, bo tylko dzieje się tak rano, to znaczy dla mnie to jeszcze w nocy ;-)

Margarett Karolinka też się budzi o tej porze, ale to u nas norma, na szczęście jeszcze zasypia po cycu. Ale dziś nie chciała, dobrze że było jeszcze ciemno zgasiłam światło i zasnęła, bo jakby było jasno to nici ze spanka i zabawa na całego.

Dziewczynki, ale jestem wyspana:-) Kuba poszedł spać o 19.30, ładnie usnął. W nocy obudził się tylko raz o 2.00 i potem spał do rana, tzn. do 6.30, bo wtedy obudził nas budzik mojego męża;-).
Margarett - nam Kuba ostatnio też często budził się o 5.00, ale jemu to się nawet nie chciało już spać i wcale mu nie przeszkadzało, że jest ciemno. Raz nie spał aż do 10.00:shocked2:

U nas po ostatnich perypetiach ze spankiem powoli wszystko wraca do normy:-) czyli spanko około 20.30 cycuś przez sen o koło 22.00 i potem to juź rano śniadanko.Czasem zdarza mu sie przebudzic tak koło 3-4 ale pokręci sie i zasypia.Dziwne natomiast jest to źe te perypetie czyli czeste pobudki w nocy były po kaszce.Jak wróciliśmy do mleczka jest ok.Z kaszką zatem spróbujemy za jakiś czas...

reklama
Do góry