reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
U nas dziś pobudka była o 6.30 (aż pół godz.później ). O 8.30 maluch znowu zasnął z wielkim rykiem, bo nie może trzymać smoczka (ma katar) i jeszcze śpi. A w nocy mieliśmy pobudki o 1.30 (cycuś), o 3.00 (smoczek) i o 4.30 (cycuś).
Rybciu - to coś mało spała wczoraj Twoja Dominisia ???
Rybciu - to coś mało spała wczoraj Twoja Dominisia ???
U nas dzis po staremu.20.30 lulu,cycek o 6.00 i pobudka o 8.30. Teraz wlasnie Franek spi.Zobaczymy jak dlugo....
Rybcia no to Kamilka niezle wczoraj pochulała
Magdaleona miałam z małym ten sam kłopocik po wakacjach jak się rozregulował.Przedłuźalam mu codziennie o 30 min porę pójścia wydluźając np kąpiel lub huśtaliśmy sie na huśtawce itp.po paru dniach wszystko wróciło do normy
Iza niestety nasze dzieciaczki bedą spały juz coraz mniej w dzien... a z tymi nocnymi pobudkami to wstajesz do dzidzi za kazdym razem?
Rybcia no to Kamilka niezle wczoraj pochulała
Magdaleona miałam z małym ten sam kłopocik po wakacjach jak się rozregulował.Przedłuźalam mu codziennie o 30 min porę pójścia wydluźając np kąpiel lub huśtaliśmy sie na huśtawce itp.po paru dniach wszystko wróciło do normy
Iza niestety nasze dzieciaczki bedą spały juz coraz mniej w dzien... a z tymi nocnymi pobudkami to wstajesz do dzidzi za kazdym razem?
martap22
Mama kwietniowa 2006
moja wstaje na dobre ok.6-7 a w nocy budzi sie roznie, czesto sie wybudza i sie kreci w lozeczku ale sama tez zasypia i ja nie wstaje nawet z lozka, ale jak juz to jej krecenie sie trwa dlugo i sie zaczyna denerwowac to wtedy podchodze i albo biore ja na reke i usypiam (ale wtedy jak wiem ze nie jest glodna) albo daje pic lub jesc.
w sumie to kazda noc inna bo czasem sie budzi 4-5 razy a czasem 2.
w sumie to kazda noc inna bo czasem sie budzi 4-5 razy a czasem 2.
Rybcia_21
Fanka BB :)
No to dzis juz było lepiej pobudka o 5:30 cycuś spanko do 9:30.Później jak zasneła na spacerku o 12:30 to spała prawie do 15:30.I była jeszcze drzemka godinna o 18:30
więc dziś j
uż było lepiej.Teraz siedzimy razem koło komp,utera i Dominisia chc0e pomuc mamie pisać
więc dziś j
uż było lepiej.Teraz siedzimy razem koło komp,utera i Dominisia chc0e pomuc mamie pisać
reklama