reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
U nas w nocy standard - dwie pobudki . A wstawanie o 6.00 rano i to już kolejny dzień. Chyba mój mężuś przestanie sobie budzik nastawiać, bo i tak go synuś rano budzi :laugh:.
Za to teraz mały robi sobie już drugą drzemkę, pierwsza trwała 1 godz. Ciekawe ile teraz pociągnie ???
Za to teraz mały robi sobie już drugą drzemkę, pierwsza trwała 1 godz. Ciekawe ile teraz pociągnie ???
Witam,my dzis pobudka standartowo czyli 8.30.No i wlasnie Frank udaje sie na drzemke ostatnio miewa juz tylko dwa spanka w dzien....O kolo 12 i okolo 16.Czasami kimnie jeszcze w samochodzie lub na spacerku ale doslownie 10 min.Widocznie tyle mu starcza bo nie jest marudny.Na noc spac idzie o 20.30.A jeszcze niedawno przesypial polowe dnia...
Idzia no to ladna drzemke sobie mala uciela
Irlandia Gratulacje dla synka!!Oby juz zawsze tak ladnie sypial.Milego spaceru!
Zuzia moj maly tez mial taki tydzien jakis miesiac temu ze budzil sie w nocy i wstawal o 6.00 ale po paru dniach wszystko do normy wrocilo.
Idzia no to ladna drzemke sobie mala uciela
Irlandia Gratulacje dla synka!!Oby juz zawsze tak ladnie sypial.Milego spaceru!
Zuzia moj maly tez mial taki tydzien jakis miesiac temu ze budzil sie w nocy i wstawal o 6.00 ale po paru dniach wszystko do normy wrocilo.
Rybcia_21
Fanka BB :)
A my dzis sie obudziłyśmy jak nigdy przed 5 rano cycuś i spanko do 9:45.
I jak na ranie Dominisia nie śpi.
Irlandia ładnie Oluś przesypia Ci nocki.
Idziu Kamilce się chyba polepsza ze spaniem w dzień.
Zuzia1 może przejdzie Kubusiowi i nie będzie sie budził w nocy.
BUBA twojemu Frankowi też przejdzie bo sie robi starszy.A im dzieci starsze potrzebują snu w nocy a nie cycusia.
I jak na ranie Dominisia nie śpi.
Irlandia ładnie Oluś przesypia Ci nocki.
Idziu Kamilce się chyba polepsza ze spaniem w dzień.
Zuzia1 może przejdzie Kubusiowi i nie będzie sie budził w nocy.
BUBA twojemu Frankowi też przejdzie bo sie robi starszy.A im dzieci starsze potrzebują snu w nocy a nie cycusia.
tak dziewczyny - chyba sie u nas poprawia z tym spaniem - ranna drzemka wyszla 2,5 h, potem jeszcze 50 minut i jakies 40 na tym pikniku u michala
mam nadzieje ze i u was bedzie coraz lepiej ze spaniem i w dzien i w nocy
mam nadzieje ze i u was bedzie coraz lepiej ze spaniem i w dzien i w nocy
Rybcia_21
Idziu Kamilce się poprawia ze spaniem ślicznie.
A Dominisia dzis nie spała od 10 rano do 17.A jak zasneła to spała jakieś 2 godzinki.
I teraz jeszcze nie spi.Ale to norma godzina 23 i zasnie.
A Dominisia dzis nie spała od 10 rano do 17.A jak zasneła to spała jakieś 2 godzinki.
I teraz jeszcze nie spi.Ale to norma godzina 23 i zasnie.
reklama
Magdaleona
A Oliwka jak na złość coraz wcześniej chce chodzić spać i coraz wcześniej wstaje. Tak więc o 18 już leży w łóżeczku a o 6 mam pobudkę, o 8 rano zasypia jeszcze na godzinke (i ja z nią też ) potem tylko po 30 minut drzemek około 11, 13 i 16. Muszę coś zrobić żeby chodziła później spać!!!