reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

Witam,u nas dzisiaj ciezka noc byla:-( Franek budzil sie co godzine jeczal i wiercil sie.Widac bylo ze cos mu nie tak.Nigdy wczesniej tak sie nie zachowywal nawet jak byl malutki to w nocy budzil sie co 3-4 godz...nie mogl sam usnac i wogole marudny byl.Moze nekaja go zebiska??

reklama
buba wszystko mozliwe ale moze mial tez gorsza noc ... mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej;

a ja wlasnie polozylam mala do lozeczka - ciekawe czy juz usnela :)

Widzę, że ostatnio wszystkie dzieciaczki mają problemy ze spaniem.
U nas w nocy trzy pobudki. Wczoraj w dzień też nie chciał spać, pół godziny ryczenia było, zanim w końcu padł zmęczony. A wieczorem położyłam go do łóżeczka i zasnął sam...a ja tylko czekałam kiedy zacznie się ryczenie. Za to w niedzielę obudził nam się o 5.00 rano i do 10.00 nie spał (i nam też nie dał) :-D
Teraz śpi - już od 9.00, też było troszkę płaczu, ale tak może z 5 minut.

Victor tez ma ostatnio problemy z zasypianiem placz a nie spi,teraz tez nie spi oczy czerwone zmeczony jak diabli ale za psem patrzy i spanie mu nie w glowie a rozii lata kolo niego i zabawki do rzucania przynosi , ciekawe kiedy sie kapnie ze on jej nie rzuci ewentualnie wezmie je sobie

U nas też jest ostanio problem ze spaniem,ale u nas wiąże sie z tym ż Dominisia jest chora i męczy ja czasem kaszelek.Dziś sie obudziła po 8 rano i nie chciała spać dopiero teraz zasneła i śpi jakieś 30 minut ciekawe jak długo pośpi.

A my dziś idzeimy do Namiotu Pampers.Bo będzie prowadzona Akademia zdrowia Rozwoju diecka czy coś takiego.Jak wrócimy to zdamy relacje.

Rybciu W Warszawie byla taka impreza Pampersa z jakies trzy-cztery tygodnie temu.Poszlismy tam ale bez rewelacji.Namiot do ktorego klebila sie kolejka ludzi z dziecmi na 3-godziny stania,w srodku duchotai szpilki nie bylo gdzie wetknac rozdawali probki, stare numery pism o dzieciach i byly wyklady.Stwierdzilam ze nie bede narazac malego na to stadko ludzi z ktorych czesc kichala i prychala wycofalismy sie rakiem...:-( ale to bylo w weekend wiec moze dlatego byly takie tlumy.Moze u was bedzie lepiej:-)Duzo zdrowka Rybciu dla Dominisi!!

jejku maly w koncu spi od rana spokoju nie dawal musial mnie miec na widoku od 7.30 nie spal i terez w koncu spi (ciekawe jak dlugo to potrwa)

reklama
My tez bylismy, ale w piatek i bylo luzniutko. Nawet smiesznie tam bylo, mozna bylo porozmawiac z expertami i zobaczyc swiat oczami dziecka. Ale rzeczywiscie strasznie przereklamowane ta impreza.

Do góry