Witam,u nas dzisiaj ciezka noc byla:-( Franek budzil sie co godzine jeczal i wiercil sie.Widac bylo ze cos mu nie tak.Nigdy wczesniej tak sie nie zachowywal nawet jak byl malutki to w nocy budzil sie co 3-4 godz...nie mogl sam usnac i wogole marudny byl.Moze nekaja go zebiska??
reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Widzę, że ostatnio wszystkie dzieciaczki mają problemy ze spaniem.
U nas w nocy trzy pobudki. Wczoraj w dzień też nie chciał spać, pół godziny ryczenia było, zanim w końcu padł zmęczony. A wieczorem położyłam go do łóżeczka i zasnął sam...a ja tylko czekałam kiedy zacznie się ryczenie. Za to w niedzielę obudził nam się o 5.00 rano i do 10.00 nie spał (i nam też nie dał)
Teraz śpi - już od 9.00, też było troszkę płaczu, ale tak może z 5 minut.
U nas w nocy trzy pobudki. Wczoraj w dzień też nie chciał spać, pół godziny ryczenia było, zanim w końcu padł zmęczony. A wieczorem położyłam go do łóżeczka i zasnął sam...a ja tylko czekałam kiedy zacznie się ryczenie. Za to w niedzielę obudził nam się o 5.00 rano i do 10.00 nie spał (i nam też nie dał)
Teraz śpi - już od 9.00, też było troszkę płaczu, ale tak może z 5 minut.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victor tez ma ostatnio problemy z zasypianiem placz a nie spi,teraz tez nie spi oczy czerwone zmeczony jak diabli ale za psem patrzy i spanie mu nie w glowie a rozii lata kolo niego i zabawki do rzucania przynosi , ciekawe kiedy sie kapnie ze on jej nie rzuci ewentualnie wezmie je sobie
... ciekawe kiedy sie kapnie ze on jej nie rzuci ewentualnie wezmie je sobie
dobre
i musze jeszcze cos dopisac bo wiadomosc nie moze byc krotsza niz 10 znakow ... zrobione :-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
U nas też jest ostanio problem ze spaniem,ale u nas wiąże sie z tym ż Dominisia jest chora i męczy ja czasem kaszelek.Dziś sie obudziła po 8 rano i nie chciała spać dopiero teraz zasneła i śpi jakieś 30 minut ciekawe jak długo pośpi.
A my dziś idzeimy do Namiotu Pampers.Bo będzie prowadzona Akademia zdrowia Rozwoju diecka czy coś takiego.Jak wrócimy to zdamy relacje.
A my dziś idzeimy do Namiotu Pampers.Bo będzie prowadzona Akademia zdrowia Rozwoju diecka czy coś takiego.Jak wrócimy to zdamy relacje.
Rybciu W Warszawie byla taka impreza Pampersa z jakies trzy-cztery tygodnie temu.Poszlismy tam ale bez rewelacji.Namiot do ktorego klebila sie kolejka ludzi z dziecmi na 3-godziny stania,w srodku duchotai szpilki nie bylo gdzie wetknac rozdawali probki, stare numery pism o dzieciach i byly wyklady.Stwierdzilam ze nie bede narazac malego na to stadko ludzi z ktorych czesc kichala i prychala wycofalismy sie rakiem...:-( ale to bylo w weekend wiec moze dlatego byly takie tlumy.Moze u was bedzie lepiej:-)Duzo zdrowka Rybciu dla Dominisi!!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
jejku maly w koncu spi od rana spokoju nie dawal musial mnie miec na widoku od 7.30 nie spal i terez w koncu spi (ciekawe jak dlugo to potrwa)
reklama