reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Irlandia to ładnie jak Olo tak juz Ci śpi.
Idziu no to dziś nie miałaś miłej nocki.
Rena2 Brawo dla Kubusia że daje miamie pospać.
A ja dziś na odwrót nie mogłam spać przez Maćka bo jak już pisałam na innym wątku ma angine ropna,do tego bolą go wszystkie stawy.I jak zasnełam już na dobre to zaczoł się wiercić jak by miał robaki w d....I ale dobrze że później dał mi pospać jak poszedł do lekarza to wyrko było tylko moje.
Idziu no to dziś nie miałaś miłej nocki.
Rena2 Brawo dla Kubusia że daje miamie pospać.
A ja dziś na odwrót nie mogłam spać przez Maćka bo jak już pisałam na innym wątku ma angine ropna,do tego bolą go wszystkie stawy.I jak zasnełam już na dobre to zaczoł się wiercić jak by miał robaki w d....I ale dobrze że później dał mi pospać jak poszedł do lekarza to wyrko było tylko moje.
No to właśnie mnie zaskoczył mój Misiak!! Od godziny śpi, na brzuchu!! I chyba mu tak dobrze. A normalnie to nie lubi tej pozycji, szybko się denerwuje...
A co do nocek to ja już nic nie mówię. Już nie liczę ile razy Michaś się budzi
Brawa dla dziewczyn, które mogą się wysypiać przy swoich dzieciach
A co do nocek to ja już nic nie mówię. Już nie liczę ile razy Michaś się budzi
Brawa dla dziewczyn, które mogą się wysypiać przy swoich dzieciach
Rybcia_21
ZIdziu dziękuje mam nadzieje że dziś już będzie lepiej z Maćkiem w nocy bo zjadł już 4 antybiotyki.I nie ma gorączki.
Żuczku dużo dla Ciebie cierpliwości.
Żuczku dużo dla Ciebie cierpliwości.
Takie budzenie sie w nocy to moga byc zabki lub poczatek jakiejs infekcji. Moja mala od dawna przesypia ladnie cale noce, ale jak teraz bralo ja borobsko (no i wychodzily zabki) to budzila sie z placzem co pol godziny w nocy - myslelismy, ze wyjdziemy z siebie
Rybcia - kuruj Macka!
Zuczek - oj obys miala duzo sil!!
Rybcia - kuruj Macka!
Zuczek - oj obys miala duzo sil!!
Rybcia_21
Dzięki dziewczyny dziś było już dobrze Maciek nie gorączkował w nocy i mnie nie budził.
No i Dominisi się coś pomyliło bo jak wczoraj zasneła o 20:30 to dzis się obudziła o 07:30 czyli spała bez pobudki 11 godzin.Super.A ja tylko jej na śpiąco podałam 150ml kaszki mleczno-ryżowej.
No i Dominisi się coś pomyliło bo jak wczoraj zasneła o 20:30 to dzis się obudziła o 07:30 czyli spała bez pobudki 11 godzin.Super.A ja tylko jej na śpiąco podałam 150ml kaszki mleczno-ryżowej.
rybcia - to gratulacje dla Dominisi
ja pamietam ze michala tez karmilam w nocy przez sen jakas kaszka zeby sie nie budzil, pozniej zmienilam kaszke na wode a potem zrezygnowalam z karmienia w nocy ... ale nie pamietam w jakim odstepie czasu to robilam
ja pamietam ze michala tez karmilam w nocy przez sen jakas kaszka zeby sie nie budzil, pozniej zmienilam kaszke na wode a potem zrezygnowalam z karmienia w nocy ... ale nie pamietam w jakim odstepie czasu to robilam
reklama