reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Irlandia to ładnie jak Olo tak juz Ci śpi.

Idziu no to dziś nie miałaś miłej nocki.

Rena2 Brawo dla Kubusia że daje miamie pospać.

A ja dziś na odwrót nie mogłam spać przez Maćka bo jak już pisałam na innym wątku ma angine ropna,do tego bolą go wszystkie stawy.I jak zasnełam już na dobre to zaczoł się wiercić jak by miał robaki w d....I ale dobrze że później dał mi pospać jak poszedł do lekarza to wyrko było tylko moje.

No to właśnie mnie zaskoczył mój Misiak!! Od godziny śpi, na brzuchu!! I chyba mu tak dobrze. A normalnie to nie lubi tej pozycji, szybko się denerwuje...
A co do nocek to ja już nic nie mówię. Już nie liczę ile razy Michaś się budzi :(

Brawa dla dziewczyn, które mogą się wysypiać przy swoich dzieciach :)

Takie budzenie sie w nocy to moga byc zabki lub poczatek jakiejs infekcji. Moja mala od dawna przesypia ladnie cale noce, ale jak teraz bralo ja borobsko (no i wychodzily zabki) to budzila sie z placzem co pol godziny w nocy - myslelismy, ze wyjdziemy z siebie :(
Rybcia - kuruj Macka!
Zuczek - oj obys miala duzo sil!!

Dzięki dziewczyny dziś było już dobrze Maciek nie gorączkował w nocy i mnie nie budził.

No i Dominisi się coś pomyliło bo jak wczoraj zasneła o 20:30 to dzis się obudziła o 07:30 czyli spała bez pobudki 11 godzin.Super.A ja tylko jej na śpiąco podałam 150ml kaszki mleczno-ryżowej.

rybcia - to gratulacje dla Dominisi :)

ja pamietam ze michala tez karmilam w nocy przez sen jakas kaszka zeby sie nie budzil, pozniej zmienilam kaszke na wode a potem zrezygnowalam z karmienia w nocy ... ale nie pamietam w jakim odstepie czasu to robilam :)

reklama
Rybcia - dzielną masz dziewczynę :)
A u nas już drugą noc Kuba budzi się tylko raz (ok.3.00 - i jest straaasznie głodny), a potem śpi do rana. Czyli też poprawa ;D - ciekawe tylko na jak długo ;).

Do góry