reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
A u nas do wczoraj bylo po jednej pobudce, dostaka wtedy pic i spala do rana.
A dzis w nocy z 4 razy sie budzila ale naszczescie obylo sie bez wrzaskow. A przyczyna chyba byl jakis katarek bo widze ze cos jej tam leci, tylko teraaz badz tu madry czy sie przeziebila czy to moze cos kwitnie :tak:

A u nas ciezka noc bo Maja dostala kataru i kaszlu. Cholewcia mieszkamy pod lasem i znow cos pyli, w tv widzialam ze w naszym rejonie jest bardzo wysokie pylenie traw i sosny. Mam juz dosyc. Czuwanie zaczelo sie po 2 i do rana moze przespalam z 1,5 godz. Najgorsze ze ona co jakis czas to sie zachwouje jakby nie mogla zlapac powietrza. Jutro idziemy odebrac wyniki testow i idziemy sie umowic do lekarza :-(

U mnie od kilku nocy kiepsko. Ingunia budzi sie kilka razy z płaczem:-(. Wczoraj i dziś musiałam jej podać paracetamol przeciwbólowo bo nie mogła usnąć i płakała:no:. To chyba te nieszczęsne czwórki - dolne już się prawie całe przebiły a górne jeszcze nie.

Nie wiem, czy trójki nie idą dodatkowo ale może tedziąsła takie spuchnięte od czwórek:confused:.

reklama
Do góry