reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Nie no wcześniej,może 49
Rybcia_21
Fanka BB :)
Joaśka jestem pewna że jeszcze trochę i się doczekasz przespanych nocek.
A u nas do wczoraj bylo po jednej pobudce, dostaka wtedy pic i spala do rana.
A dzis w nocy z 4 razy sie budzila ale naszczescie obylo sie bez wrzaskow. A przyczyna chyba byl jakis katarek bo widze ze cos jej tam leci, tylko teraaz badz tu madry czy sie przeziebila czy to moze cos kwitnie
A dzis w nocy z 4 razy sie budzila ale naszczescie obylo sie bez wrzaskow. A przyczyna chyba byl jakis katarek bo widze ze cos jej tam leci, tylko teraaz badz tu madry czy sie przeziebila czy to moze cos kwitnie
Rybcia_21
A moja Dominika dziś zrobiła mi pobudkę o 7:27 a teraz już śpi.
Ciekawe do której teraz tak pośpi
Ciekawe do której teraz tak pośpi
A u nas ciezka noc bo Maja dostala kataru i kaszlu. Cholewcia mieszkamy pod lasem i znow cos pyli, w tv widzialam ze w naszym rejonie jest bardzo wysokie pylenie traw i sosny. Mam juz dosyc. Czuwanie zaczelo sie po 2 i do rana moze przespalam z 1,5 godz. Najgorsze ze ona co jakis czas to sie zachwouje jakby nie mogla zlapac powietrza. Jutro idziemy odebrac wyniki testow i idziemy sie umowic do lekarza :-(
Rybcia_21
woloszki to nieciekawie to wygląda jak Majka tchu nie może złapać.
życzymy dużo zdrówka.
życzymy dużo zdrówka.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Biedna Majunia i rodzice też
U mnie od kilku nocy kiepsko. Ingunia budzi sie kilka razy z płaczem:-(. Wczoraj i dziś musiałam jej podać paracetamol przeciwbólowo bo nie mogła usnąć i płakała. To chyba te nieszczęsne czwórki - dolne już się prawie całe przebiły a górne jeszcze nie.
Nie wiem, czy trójki nie idą dodatkowo ale może tedziąsła takie spuchnięte od czwórek.
Nie wiem, czy trójki nie idą dodatkowo ale może tedziąsła takie spuchnięte od czwórek.
reklama
Rybcia_21
Asiun to życzymy aby ząbki szybko wyszły i nie męczyły Inguni.