reklama
Joaska no to moze* powinnysmy nasze spotkanie w czestochowie zorganizowac co by daleko na modly nie chodzic ;-) A tak powaznie to zycze aby szybciutko wszystko do normy wrocilo!!!
Woloszki Trzymaj sie dzielnie i niech te pobudki juz sie skoncza!!!
Woloszki Trzymaj sie dzielnie i niech te pobudki juz sie skoncza!!!
Joasiu koniecznie zeby tylo to pomogło:-) :-)My będziemy przejeżdżać przez Częstochowę, to najwyżej się zatrzymamy ;p
Normalnie dzis tylko jedna pobudka i to bez placzu, dostala tylko pic i obudzila sie o 7.30. NIe wiem czy to cisza przed burza czy narazie zafundowala nam wolne.
Ale dzis miala pobierana krewke z zyly wiec moze w nocy bedzie przezywac pfu pfu
A co do Czestochowy to Joaska w weekend to tam do modlow tyle chetnych ze szkoda gadac Tez tam pzrejezdzam czesto
Lepiej dac na msze w intencji za sen naszych dzieci Co sie tam bedziemy rozdrabniac z jedna modlitwa
Ale dzis miala pobierana krewke z zyly wiec moze w nocy bedzie przezywac pfu pfu
A co do Czestochowy to Joaska w weekend to tam do modlow tyle chetnych ze szkoda gadac Tez tam pzrejezdzam czesto
Lepiej dac na msze w intencji za sen naszych dzieci Co sie tam bedziemy rozdrabniac z jedna modlitwa
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A jak tam nocki Jagódki przez weeckendzik????????
A z piątku na sobotę nie obudziła się ani razu - dała się mamie wyspać przed imprezą ;p
Z soboty na niedzielę było normalnie (czyli 3 pobudki)
A dzisiaj trochę więcej.
Przynajmniej tym razem, te zeszłotygodniowe pobudki, mogę winę zwalić na zęby ;p
Z soboty na niedzielę było normalnie (czyli 3 pobudki)
A dzisiaj trochę więcej.
Przynajmniej tym razem, te zeszłotygodniowe pobudki, mogę winę zwalić na zęby ;p
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No mam nadzieję,że się w końcu poprawi u nas Victor z soboty na niedzielę spał do 8.30 aż tata poszedł do niego bo się zmartwił,że tak długo.Hehe a on poprostu sobie cichutko leżał w łóżeczku a nie spał jużto się tata zdziwił