reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Ale czemu? Zapewniam Cię, że też jesteś ta druga :)
Tak więc nawet szczęścia nie życzę, bo jest Ci ono przypisane.
I tej wersji się trzymaj ;p

Dzisij była pierwsza samodzielna noc Antosia w jego pokoiku, bardzo ładnie spał, cała noc bez pobudek a bałąm sie ze w nowym miejscu moze sie budzić:-) Ale za to ja co chwilke wstawałam jak głupia i chodziłam patrzec co u Niego.

Gratulacje! Ech też już bym tak chciała.
Mam nadzieję, że dzisiaj sen już będzie lepszy.
Oczywiście u Ciebie, bo Antoś śpi ładnie ;p

No to pięknie,że tak ładnie spał samiusi:yes: A my od piątku będziemy spać z Victorem w pokoju bo goście przyjadą na święta i trzeba się jakoś porozkładać.Tak więc od tego piątku aż do 23:szok::szok: będziemy spać z małym w pokoju.Co prawda w piątek 13 jedziemy do Polski wszyscy no ale w Polsce też w jednym pokoju z małym:zawstydzona/y:

maarta to super że Antosia samodzielna noc tak ładnie wyszła.
Dziś już będzie lepiej i Ty nie będziesz wstawać i podglądać Antoniego.

A może już jej tak zostanie na klikanaście lat;-) . Instynkt macierzyński to ogromna i niezbadana do końca siła:-D :-D :-D

Moja mama zadzwoniła kiedyś do mojego brata (świeżo jak się wyprowadził po ślubie) w sobotę o 8 rano, żeby mu powiedzieć, że jest zimno i powinien założyć kalesonki:-D :-D :-D . Obudziła go i był strasznie wkurzony - on nie nosi kalesonów odkąd skończył przedszkole (taki macho). Potem mama przez kilka tygodni do niego nie dzwoniła bo się obraziła, że ją objechał za bezsensowną pobudkę:-D :-D :-D .

reklama
Do góry