reklama
papajka
Fanka BB :)
Joaśka jesteś the best:-)I co drugi głupi ma szczęście.
I ja właśnie jestem ta druga i tej wersji będę sie trzymać
Dzisij była pierwsza samodzielna noc Antosia w jego pokoiku, bardzo ładnie spał, cała noc bez pobudek a bałąm sie ze w nowym miejscu moze sie budzić:-) Ale za to ja co chwilke wstawałam jak głupia i chodziłam patrzec co u Niego.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No to pięknie,że tak ładnie spał samiusi A my od piątku będziemy spać z Victorem w pokoju bo goście przyjadą na święta i trzeba się jakoś porozkładać.Tak więc od tego piątku aż do 23 będziemy spać z małym w pokoju.Co prawda w piątek 13 jedziemy do Polski wszyscy no ale w Polsce też w jednym pokoju z małym
Rybcia_21
Fanka BB :)
maarta to super że Antosia samodzielna noc tak ładnie wyszła.
Dziś już będzie lepiej i Ty nie będziesz wstawać i podglądać Antoniego.
maarta to super że Antosia samodzielna noc tak ładnie wyszła.
A może już jej tak zostanie na klikanaście lat;-) . Instynkt macierzyński to ogromna i niezbadana do końca siła
Moja mama zadzwoniła kiedyś do mojego brata (świeżo jak się wyprowadził po ślubie) w sobotę o 8 rano, żeby mu powiedzieć, że jest zimno i powinien założyć kalesonki . Obudziła go i był strasznie wkurzony - on nie nosi kalesonów odkąd skończył przedszkole (taki macho). Potem mama przez kilka tygodni do niego nie dzwoniła bo się obraziła, że ją objechał za bezsensowną pobudkę .
reklama