reklama
U nas maja budzi sie okolo 6.30 -7.00 tak jak chlopaki wstaja.
A tak sobie mysle ze jak bedzie trzeba przestawic czas to zanim nam sie dzieciaczki przestawia to beda wstawac jeszcze wczesniej (chyba dobrze mowie ;-) )
A tak sobie mysle ze jak bedzie trzeba przestawic czas to zanim nam sie dzieciaczki przestawia to beda wstawac jeszcze wczesniej (chyba dobrze mowie ;-) )
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dzisiaj Victor pobił rekord wstał o 5.45 i nie zamierzał już spać brrrrrrrrrrrrrrrr tak wcześnie.
Tak czytam,czytam i chyba wasze maluszki rzeczywiscie wiosne poczuly i jak ranne ptaszki wstaja....u nas bez zmian.Pobudka o 9.00 Nawet jak czasem obudzi sie o 8.30 to do 9.00 siedzi cihutko lezac w lozeczku i dumajac(pewnie jakie tu rozrywki mamaie zaserwowac ;-) )
Drzemke Franek ma juz jedna 2,5- godzinna.
Drzemke Franek ma juz jedna 2,5- godzinna.
buba to fajnie masz
u nas 2 lub 3 godzinne drzemki ale od nastepnego tygodnia w zwiazku z moim powrotem do pracy zmiana na 2 drzemki jedna kolo 10 druga kolo 15 pewnie tak po godzinie ale to nie ode mnie zalezy zobaczymy co na to mala powie
u nas 2 lub 3 godzinne drzemki ale od nastepnego tygodnia w zwiazku z moim powrotem do pracy zmiana na 2 drzemki jedna kolo 10 druga kolo 15 pewnie tak po godzinie ale to nie ode mnie zalezy zobaczymy co na to mala powie
alusimamusia
Aktywna w BB
a ja sie troche obawialam dzisiejszego poranka bo mąż był pierwszy raz na rano i myslałam że Ala wstaniwe razem z nim o czwartej, ale mała nawet nie usłyszała budzika i wstała o 7.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
Widzę że nasze dzieciaczki czują wiosnę pełną parą i wstają razem z kurami albo i wcześniej.
Moja Dominika dziś się obudziła po 9 ale ze nie chciało jej się biegać i hasać leżała ze mną w łóżko prawie do 11
Moja Dominika dziś się obudziła po 9 ale ze nie chciało jej się biegać i hasać leżała ze mną w łóżko prawie do 11