reklama
Wczoraj, jak wróciłam z pracy Jagoda właśnie usnęła. I spała tak do 15:40. Jak się obudziła, oczywiście dostała cyca i co? - dalej spała. A ja razem z nią. Do 17 taki odlot zaliczyłyśmy. Trochę się bałam nocy, a tu niespodzianka. Tylko 1 pobudka i to przed 22, a potem do rana spokojny sen
Tyle, że obudziła się już o 5:50.
Tak w ogóle, to chyba się już na nowy czas przestawiła, bo od kilku dni wstaje wcześniej.
Tyle, że obudziła się już o 5:50.
Tak w ogóle, to chyba się już na nowy czas przestawiła, bo od kilku dni wstaje wcześniej.
alusimamusia
Aktywna w BB
Alusia śpi całe nocki od ósmej ale też ostatnio zaczęła wczwśnij wstawać o godzinkę ja myślę że nasze dzieciaczki wiosne czują w powietrzu.
Anek@
Fanka BB :)
Wiecie ze chyba faktycznie cos jest z tym wczesniejszym wstawaniem. Tak jak pisalam wczesniej Kubek kladl sie spac okolo22-23 i wstawal 9-10 teraz wstaje najpozniej o 7.30 (pierwszego takiego ranka to przezylam lekki szok bo polozylam sie spac grubo po pierwszej w nocy a tu taka pobudka , przez pierwsze pol godziny to chyba wszystkie czynnosci mechanicznie wykonywalam bo mozg sie jeszcze nie dobudzil ) teraz juz spoko Kuba kladzie sie spac a raczej pada nieprzytomny najpozniej o 21 cala nocke przesypia w lozeczku (nareszcie!!!!!!!!!!!!!!) i wstaje miedzy 7 a 7.30 pozniej kimka na spacerku po 10 i ostatnie lulu okolo 15 do 16-16.30 max. i do wieczorka zabawa , na koniec kapiel ciepla kaszka i mleczko i dzieciak sam mi na rece wchodzi bo chce lulu.:-) Oby taki stan utrzymal sie jak najdluzej.
Ach wczoraj byla lepsza nocka obudzila sie po 24 bez rzadnych wrzaskow napila sie i spala do 5 zjadla cyca i zasnela znow. Tak sie cieszylam ze dzisiaj moze tez bedzie dobrze a tu juz 3 pobudki :-(
Nic nowego Maja nie dostaje do jedzenia, wiec to chyba nie wina pokarmow no ale moze sie myle.
Jak pomysle ze mamy jechac niby do tesciow na Swieta z wrzeszczaca Maja to juz slysze te pytania co wy jej robcie ze ona tak placze
Nic nowego Maja nie dostaje do jedzenia, wiec to chyba nie wina pokarmow no ale moze sie myle.
Jak pomysle ze mamy jechac niby do tesciow na Swieta z wrzeszczaca Maja to juz slysze te pytania co wy jej robcie ze ona tak placze
Dzisiaj Antoś obvudził sie 4-30 i chyba był juz wyspany, posiedział troszke w łóżeczku i od 5 jestesmy na nogach:-) przyczyna to chyba za jasne swiatło, bo żaluzje nie były opuszczone na noc! No i ciesz sie matko ze masz wolne nie da dziecię pospać
reklama