Coś mnie tkneło żeby tu jeszcze zaglądnąć i proszę jak się rozpisały :-) w końcu!
hello
I jak Krycha -juz wypakowani? Mieszkanko już "poukładane"?
Ja wczoraj byłam u gina, KTG zrobione, wszystko gra, narazie Niunia siedzi i chyba nie ma ochoty wyjśc
Termin z Usg 6wrzesnia .. "mala" ma okolo 3400-3700g. Mam nadzieje, że nie będzie ważyła ponad 4kg..
Dziś mnie strasznie czyści, ale nie mam sie czym przejmowac bo i moją mame też
a ona do porodu się nie szykuje hehe, chyba cos zjadlysmy.. srednio się czuje wiec lece zrobić sobie herbatkę
MisiaM- śliczna biżuteria
Jeszcze w dwupaku jestem, choć już mi ciązy ten stan jak nie wiem
... Ale cierpliwie czekam, bo co innego mi zostało ;-)! Tak, w końcu udało mi się okiełznać bałagan w mieszkaniu i w szafach przede wszystkim
, bo wiadomo, że przy dziecku codziennie sprzątać trzeba, ech... Nawet sobie w końcu torbę do szpitala spakowałam, jeszcze tylko kilka toaletowych dupereli muszę dorzucić i gotowe! Duża ta Wasza córcia już
nie sadziłam, że aż tak przybierze na wadze... Kurczaki, a ja nie mam pojęcia ile mój Szkrab waży, bo tu nikt tego nie sprawdza
! Życzę, mimo wszystko, jak najmniej bolesnego porodu i bezproblemowego! A właśnie, czy Ty będziesz rodziła ze znieczuleniem czy bez? No i na który szpital się zdecydowałaś? Zdrówka życzę, oby Wam szybko przeszło! No i może w Twoim przypadku to jednak zapowiedź porodu ;-)?
Hej Piekne.
Misia dzisiaj konczy 6 mieisiecy. masakra jak to zleciało.
Dziś w nocy przebił sie pierwszy ząbek. Narazie taka szpileczke widac
Moze sie spotkamy w multy beby kinie w któras srode we wrocławiu??
Ale to chyba dop jak sie na spokojnie powykluwacie i robaki podrosna.
Rany, to dzisiaj???? No to wszystkiego najlepszego i wielki buziak dla Maleńkiej
!!! No i ogromne gratulacje z powodu pierwszego ząbka, teraz to jak grzybki po deszczu będą pewnie wychodzić ;-). Co do spotkania to nie dość, że rozpakować się musimy, dzieciaczki podrosnąć też muszą to jeszcze ja muszę w najpierw do Polski wrócić, bo z Irlandii troszkę daleko ;-)
Cześć Dziewczyny! Ja również jestem ze Świdnicy, termin porodu mam na Wigilię
Chodziłyście może do szkoły rodzenia na Konopnickiej? Co możecie powiedzieć o prowadzącej, pani Ewie Kotuli ? Pozdrawiam słonecznie
Witamy, witamy!!! Ależ piękny termin, Wigilia, hm... Śliczny prezent sobie sprwiliście, gratuluję
:-):-)! Niestety nie pomogę co do szkoły rodzenia, gdyż pierwszego dziecia też rodziłam w Irlandii i w ogóle nie uczestniczyłam w takich zajęciach, zdałam się na instynkt i położną, która odbierała poród i jakoś poszło, ale może reszta mamuś ma jakąś wiedzę na ten temat
! I jak się czujesz? To Twoja pierwsza ciąża?