reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może Mamusie ze Świdnicy?

Dzień dobry! Wpadłam życzyć Wam udanego weekendu i dobrego samopoczucia ;-):tak::-D
Dziękuje -bardzo sie przyda:)
Dziś fatalnie się czuje, cały dzień mnie mdli:(( i mi zmutno z tego powodu..

i kolejna moja znajoma z wizażu straciło dziecko:( kurcze jakie to wszytko smutne......aż się poryczałam:-(

reklama
Dzień dobry świdnickie mamusie :-D!!! A co tu takie pustko, halo, halo :confused:??????

Dziękuje -bardzo sie przyda:)
Dziś fatalnie się czuje, cały dzień mnie mdli:(( i mi zmutno z tego powodu..

i kolejna moja znajoma z wizażu straciło dziecko:( kurcze jakie to wszytko smutne......aż się poryczałam:-(

Jeju, jak ja Ci współczuję tego samopoczucia :-(, ale minie w końcu, zobaczysz! I, wiem, że to Twoja znajoma, ale Ty nie czytaj teraz takich rzeczy! Skup się na sobie i Maleństwu :sorry2:!!!

Doszłam dziś do smutnego wniosku - przez tą ciąże jestem niezorganizowana, rozkojarzona, senna i nie do życia bardzo często - dobrze, że ten stan nie trwa długo, bo bardzo mi z tym źle...

Pogoda dziś tutaj jest taka se... Ale do snu się nadaje jak najbardziej tylko u mnie odpada, bo Oliwcia ma jeszcze bardzo dużo, jak nie same, głupich pomysłów i trzeba pilnować ;-)

No, to pomarudziłam, a teraz czas na herbatkę, bo gardło boli i zaczęłam kaszleć :dry:, ale daję radę :-D!!!

Miłego dzionka, pozdrawiam, pa pa pa :cool2:

Witajcie mamusie! A gdzie Was wywiało? Czytałam, że zima do Polski wraca - zasypało Was czy co :-p???

Cisza i spokój, to lubię :tak:! Wąż już w pracy, dziecię śpi... Bidulka, oglądała bajeczke i zasnęła na fotelu :-D, niewielka gorączka Ją zmogła, bo od rana się zmagamy z 38 st. No i ten katarek :dry:! Ale nam dziś stracha napędziła :szok:, sobie z resztą też :sorry2:... Jadła jabłuszko i nie chciała podzielić się z tatusiem i nawpychała sobie wszystko co miała w miseczce do buźki no i się zakrztusiła :wściekła/y:... Szybka nasza reakcja pomogła, ale ja z nimi kiedyś osiwieje, mówię Wam!!!! A pomysły Pyzy przechodzą moje najśmielsze oczekiwania :baffled:

Wyciągnęłam wczoraj z zamrażalnika bigosik na obiad i był to strzał w dziesiątkę :tak::-D! Strasznie mi się chciało kwaśnego :-D:-D:-D. A do tego ogóreczki konserwowe, bo mi się zachciało i już pół słoika nie ma :zawstydzona/y::-p...

Aaaaaa i odkryłam przyczynę mdłości, otóż nie mogę jeść chleba! A przecież na śniadanie robiłam sobie kanapki, bo stwierdziłam, że w ciaży wypada chlebek jeść :sorry2:... No i fakt, Prenatal na czczo działał, ale odkąd nie jem chleba jest o niebo lepiej ;-):tak::-D. Czasem tylko coś mnie dopadnie, ale tylo czasem...

No to zmykam... Do klikania Laseczki, pozdrawiam :sorry2:

Jestem Jestem!!
Super, że mdłości przechodza u mnie chyba też pocichutku... he... najgorzej dalej jest w nocy..jak ide siusiu to potem strasznie mnie mdli i nie moge usnąć, strasznie się męcze w nocy i potem jakaś nie wyspana jestem
ZIma faktycznie jest, nie chce łajza sobie odejść, ale z drugiej strony dzieciaki mają frajde, bo w koncu na ferie jest śnieg:) bo zaczely się u nas w poniedziełek.
Twoja ciąża jest o 3 dni starsza od mojej:) eeh ja mam 9tc1dc :-)
Ty masz smaczki na kwaśne a ja na parówki aż dziwne:)
Miłego dzionka :) i zdrowka duzo dla Oliwki

a powiedz mi macie już wybrane imiona dla szkraba? Ja Milenka lub Emilka lub Malwinka, ale chyba najbardziej Milenka a dla chlopca -klops- nie mam,,, chyba Hubert Jerzy(drugie po naszych ojcach)

Hejka! Matko jaka ja jestem dzisiaj zmęczona... Mamy za sobą okropną noc! Młoda przez ten katar oddychać nie mogła i co rusz się budziła... Teraz zasnęła mi w wózku, bo w łóżeczku nie chciała, ech...

a powiedz mi macie już wybrane imiona dla szkraba? Ja Milenka lub Emilka lub Malwinka, ale chyba najbardziej Milenka a dla chlopca -klops- nie mam,,, chyba Hubert Jerzy(drugie po naszych ojcach)

Ładne imiona :tak:! Nie zastanawialiśmy się nad imieniem, jakoś tak tym razem spokojniej do wszytskiego podchodzimy, no oprócz usg oczywiście ;-)!

Sorki, że dziś tak krótko, ale nie mam czasu przez tą moją przylepkę...

Ładne imiona :tak:! Nie zastanawialiśmy się nad imieniem, jakoś tak tym razem spokojniej do wszytskiego podchodzimy, no oprócz usg oczywiście ;-)! QUOTE]
Nio tak masz już jedną ciąże za sobą:) w pierszej się szaleje, bo wszystko Nowe:) ja przykładam dużą wagę do imienia..i dlatego mam duży dylemat:)

Mam nadzieje, że Oliwcia szybko poczuje się lepiej<cmok>;-)

Bry! Widzę cisza weekendowa :-D chociaż cosik długo trwa :szok:... U nas lekka zmiana! Nocki już lepsze i humor Oliwci dopisuje, ale katar niestety nadal Ją męczy...

Nio tak masz już jedną ciąże za sobą:) w pierszej się szaleje, bo wszystko Nowe:) ja przykładam dużą wagę do imienia..i dlatego mam duży dylemat:)

Pamiętam, że przez prawie całą ciąże mówiliśmy o Młodej, że będzie Oliwcia, z resztą to imię wybraliśmy jeszcze przed ciążą ;-), a w 9 miesiącu mi się odmieniło :-D:-D:-D i chciałam Agatkę! M się nie chciał zgodzić, bo się już przyzwyczaił przecież, ale był podczas porodu, widział, że troszkę sie namęczylam i już chciał mi ulec :tak:! Ale jak wzięłam Młoda w ramiona i chciałam uspokoić, bo kwiliła to powiedziałam do Niej "cichutko Oliwciu" no i tak już zostało, także teraz już nie szaleję z imieniem :blink:

Miłej niedzieli życzę, do klikania, paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool2:

Pamiętam, że przez prawie całą ciąże mówiliśmy o Młodej, że będzie Oliwcia, z resztą to imię wybraliśmy jeszcze przed ciążą ;-), a w 9 miesiącu mi się odmieniło :-D:-D:-D i chciałam Agatkę! M się nie chciał zgodzić, bo się już przyzwyczaił przecież, ale był podczas porodu, widział, że troszkę sie namęczylam i już chciał mi ulec :tak:! Ale jak wzięłam Młoda w ramiona i chciałam uspokoić, bo kwiliła to powiedziałam do Niej "cichutko Oliwciu" no i tak już zostało, także teraz już nie szaleję z imieniem :blink:
HI fajna historia:)
Mówią, właśnie, że jak ma się nawet kilka imion i jak już się dzidzia pojawi na świecie, jak się weźmie w ramiona, to imię to właściwe już samo przychodzi:) Mam nadzieję, że u mnie i tak będzie:)

Dobrze, że Twoja Niunia już lepiej się czuje:) a jak u CIebie, mnie dalej mdłości męczą:) już mam ich dość...ciekawe kiedy się skączą...:)
Tobie też Miłej niedzieli :)

Hej,
Zaglądam sobie korzystając z wolnej chwili :)

U nas miał być albo Antoś albo Ignaś ... Bardziej nawet Antoś, ale w rodzinie źle się to imię kojarzyło, wiec orzekliśmy że będzie Ignaś... oczywiście rodzinka znów miała wiele "ale", nawet przeszło mi przez myśl że może jednak mają rację ze tak kręcą nosami ... a teraz bardzo się ciesze że nie ulegliśmy presji niektórych bo Ignaś jest Ignasiem i żadne inne imię mu nie pasuje ... no chyba że Bartosz, ale tak ma na drugie wiec jakby coś to sobie zmieni :)

Natomiast kompletnie nie mieliśmy pomysłu na imiona dla dziewczynki i przez cała ciążę intensywnie myślałam żeby to jednak był chłopak :) (płeć znaliśmy już w 14tc)

reklama
Witam wszystkie mamusie Swidniczanki. Ja z samej Świdnicy nie jestem ale mieszkam niedaleko w Jaworzynie. Jestem mamą rozbrykanej 13-miesiecznej dziewczynki:) Mam do was pytanko? Są może w Świdnicy organizowane jakieś spotkania dla mam? Teraz dość modne są kluby mam itp. i własnie sie zastanawiałam czy nie ma czegoś takiego w okolicy, bo ostatnio jestem dość sfrustrowaną mamą, która ma dość siedzienia w domu:-)

Do góry