reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

a co mówi waga..

A mi tak juz sie ciezko dzis w pracy siedzi,ze szok... Kregoslup mnie boli,cycki ugniataja wielki brzuch i w ogole jest ciezko... Wczoraj wieczorem nie moglam wejsc do wanny,masakra! Co to bedzie dalej. :p

reklama
dziewczyny nie wiem co jest z tą moja wagą. Od poniedzialku liczę kcal które zjem bo moja waga leci do przodu jak szalona. Nie jem slodyczy, pieczywo ograniczyłam i nawet zaczełam znow ćwiczyć ćwiczenia dla cieżarnych. Zobaczymy co będzie na tych badaniach cukru, moze coś jest z tym nie tak ze tak szybko ostatnio idę z tą wagą.

Agutka ja wczoraj miałam problem z zapięciem butów w sklepie po przymierzaniu cicuchów ;D namęczylam się jak diabli ;D

Aga_Mazury.. daj spokój.. nie jestes sama - pociesz się tym, ze ja mam jednego człowieka w brzuchu a przytyłam prawie tyle samo co i ty :p

Edi,a ja jak mam ubrac skarpetki albo gacie,to normalnie jestem chora. 8) Dobrze,ze jest cieplo to bez tego pierwszego sie obejdzie... Ale co z majtkami? ::) Tez chyba zrezygnuje. :p :D

W poprzedniej ciązy nie tolerowałam majtasów ;D i po domu chodziłam bez ;D w sukienkach.

ja jakos zakłądam wszystko juz na siedząco.. gorzej gdy musze jeszcze ubrac moją wiecznie wiercącą się córcię.. ta mi zawsze ucieka, rusza się i nie daje sobie nic założyć.. ostatnio aby jej założyc buciki musze ją wsadzić do wózka , zapiąć pasami i dopiero w ten sposób spacyfikowaną ubrac..

co do wagi to od dziś nie chcę jeśc pieczywa - tylko te dmuchane wasa albo ine tego typu :)

reklama
Do góry