reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

a co mówi waga..

reklama
No toja od dziś już nie narzekam:)
Przytyłam "tylko" niecałe 5 kg w pięć miesięcy i tydzień:)
A mam wrażenie,że juz w nic się nie mieszczę i że nie robię nic innego jak jem jem i jeszcze raz jem:)

witam, wpadłam na chwilkę z październikóweczek. Chyba chciałam się trochę pocieszyc, bo jestem w 19 tygodniu i mam juz 7 kg na plusie. spodziewam sie bliźniąt a tam niestety tylko pojedyncze mamy i jak czytam że mają po 4 kg na plusie to trochę się podłamuję.. Ale najbardziej podoba mi się podejście do wagi Aga Mazury :D JUZ CIE LUBIE ;D pozdrawiam

Basiu wśród wrzesniówek są dwie mamuski spodziewające się bliźniąt - Aga Mazury i Margolis!! ;)

Basia to chociaż nie masz do kogo porównywać wagi...;)...Margolis ode mnie dalej w ciąży o dwa tygodnie a mniej przytyła....i co ja mam powiedzieć...jak mi wczoraj znajoma przyniosła koszulkę taką do kolan do spania czy chodzenia po domu to myślałam, że to pokrowiec na szafę........a okazało się, że ....mój brzuch akurat na styk się mieści ;)....
...Ja od tygodnia nie ruszyłam na wadze............ale tylko dlatego, że na nią nie wchodzę i cały czas liczy się poprzedni wynik (+15).... ::)

reklama
Dziewczyny nie przejmujcie się wagą :) naprawdę nie warto.Ja za każdym razem tyłam spokojnie 25 kg a miałam pojedyńcze ciąże a potem się stopniowo tego pozbywalam ;D

Do góry