Co prawda jestem na innym forum ale zwróciłam uwagę na twój post i trzymam bardzo za ciebie kciuki Oby było dobrzeNie powiem mam malutka nadzieję...bo widzę na ostatnim USG ciałko żółte nie wiem dlaczego ginekolog tego nie zmierzyła i widać że było USG zrobione pod innym kątem. Ale mam marne nadzieję...
reklama
Bardzo ci współczuję, sama mam za sobą traumę straty, ale myślę że koleżanka chyba nie koniecznie teraz pragnie to od nas usłyszeć...IE zawsze musi się coś dziać. Ja prawie 6 tygodni chodziłam z martwa ciąża niestety.
Misialinka93
Zaciekawiona BB
Ja też jestem po dwóch stratach...także wiem z czym to się je...
Misialinka93
Zaciekawiona BB
Wiedziałam!!! Nadzieję trzeba mieć do końca bo ciąża to nie matematyka super!! Serdecznie ci gratulujęDziękuję wszystkim za wiadomości. Jednak cuda się zdarzają. Dziękuję wszystkim co trzymały kciuki za mnie. Oto mój cud
O jejku . Bardzo Ci gratuluję.Dziękuję wszystkim za wiadomości. Jednak cuda się zdarzają. Dziękuję wszystkim co trzymały kciuki za mnie. Oto mój cud
Nawet nie wiesz jak bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość.
KaMaLi
Fanka BB :)
Wow! Strasznie pokrzepiające!!!
Mam w tej chwili podobną sytuację. Tylko u mnie zarodek był, ale na kolejnym USG brak zarodka i wielki krwiak (ginekolog mówił, że mógł się ukryć). Niestety krwiak spłaszczył pęcherzyk
A jak u Ciebie było z betą? Rosła prawidłowo?
Mam w tej chwili podobną sytuację. Tylko u mnie zarodek był, ale na kolejnym USG brak zarodka i wielki krwiak (ginekolog mówił, że mógł się ukryć). Niestety krwiak spłaszczył pęcherzyk
A jak u Ciebie było z betą? Rosła prawidłowo?
KaMaLi
U mnie to wygląda trochę gorzej. Te czarne pole obok pęcherzyka to wielgachny krwiak. Ginekolog mówił, że będzie się teraz złuszczał i nic się nie dzieje...
Aż jednego dnia postanowiłam wyjść, przejść się i nic a nic. Cycki dalej bolą, może nie mam super mdłości, ale zapachy wysotrzone. Wiem, że przy pustym jaju tez występują objawy.
25-go mam kontrolę. To moja druga ciąża. Pierwszą poroniłam w 13 tygodniu.
Aż jednego dnia postanowiłam wyjść, przejść się i nic a nic. Cycki dalej bolą, może nie mam super mdłości, ale zapachy wysotrzone. Wiem, że przy pustym jaju tez występują objawy.
Załączniki
Misialinka93
Zaciekawiona BB
Wiesz co czuje że u Ciebie po prostu się ukrył tak jak i u mnie. Przyrost bety miałam prawidłowy. Kiedy teraz idziesz do lekarza ?U mnie to wygląda trochę gorzej. Te czarne pole obok pęcherzyka to wielgachny krwiak. Ginekolog mówił, że będzie się teraz złuszczał i nic się nie dzieje...
reklama
KaMaLi
25 styczeń. Ale u mnie lipa z przyrostemWiesz co czuje że u Ciebie po prostu się ukrył tak jak i u mnie. Przyrost bety miałam prawidłowy. Kiedy teraz idziesz do lekarza ?
11.01 - lekko ponad 77 000 mIU/ml
14.01 - 82 500 mIU/ml
Co prawda po takich wartościach podobno beta może nie wzrastać już w szybkim tempie, a nawet zaczynać spadac jak to się dzieje w pózniejszych etapach. Mnie sie jednak wydaje, że ten przyrost jest za mały. Chyba, że żeczywiście może się tak dziać przy takich wartościach
Bardzo nie chciałam przechodzić tego po raz kolejny...