reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niski przyrost bety i brak zarodka.

Nie wytrzymałam już i pojechałam jeszcze dziś na konsultację. No i niestety serduszko stanęło, jeszcze się okazało, że najprawdopodniej była to ciąża bliźniacza bo wykryto 2 pęcherzyki ciążowe ale tylko 1 zarodek. Mam skierowanie do szpitala 😞.
Bardzo mi przykro kochana... Pamiętaj, że możesz w większości szpitali poprosić o rozmowę z psychologiem jeśli będziesz tego potrzebować. I masz też prawo do skróconego macierzyńskiego jeśli zdecydujesz się na badanie płci maleństwa. Pisz do mnie na priv jeśli z czymś będziesz potrzebowała pomocy lub odpowiedzi na pytania.

reklama
Bardzo mi przykro kochana... Pamiętaj, że możesz w większości szpitali poprosić o rozmowę z psychologiem jeśli będziesz tego potrzebować. I masz też prawo do skróconego macierzyńskiego jeśli zdecydujesz się na badanie płci maleństwa. Pisz do mnie na priv jeśli z czymś będziesz potrzebowała pomocy lub odpowiedzi na pytania.
Dziękuję… na początku byłam wściekła dlaczego mi się to przytrafiło skoro się zabezpieczaliśmy, dwoje synków już na stanie a teraz chce mi się wyć. 😭

Do góry