reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

4 ciąża...

reklama
A jaka to różnica? Nieważne jaka kwestia. Depresję i myśli samobójcze można mieć niezależnie od sposobu zajścia w ciążę.
No jest różnica,czy ma się depresję bo się nie uważała i zaszło czy zostało skrzywdzonym przez innego człowieka.

Dobrze ja kończę jest z tą dyskusje,wyraziłam opinie a wy jak chcecie piszcie sobie dalej 🤣

Jest mi naprawdę trudno uwierzyć że w 2024 roku ciągle są rozkminy czy kobiety powinny same decydować o swojej ciąży...To jest aż nieprawdopodobne. Naprawdę trzeba to odczarować bo mi się wydaje że to jest takie magiczne myślenie że życie człowieka cudem że jest i u góry Bog nasz rozlicza (starszy pan z brodą) i po śmierci czeka cię WIECZNE potępienie lub raj...🤷A np zwierzęta (inne) już tego nie mają🤔

Jest mi naprawdę trudno uwierzyć że w 2024 roku ciągle są rozkminy czy kobiety powinny same decydować o swojej ciąży...To jest aż nieprawdopodobne. Naprawdę trzeba to odczarować bo mi się wydaje że to jest takie magiczne myślenie że życie człowieka cudem że jest i u góry Bog nasz rozlicza (starszy pan z brodą) i po śmierci czeka cię WIECZNE potępienie lub raj...🤷A np zwierzęta (inne) już tego nie mają🤔
No przyrównywanie ludzi do zwierząt to naprawdę dobry poziom.🤦‍♀️

No jest różnica,czy ma się depresję bo się nie uważała i zaszło czy zostało skrzywdzonym przez innego człowieka.

Dobrze ja kończę jest z tą dyskusje,wyraziłam opinie a wy jak chcecie piszcie sobie dalej 🤣

Czyli jedna osoba ma prawo do depresji, a druga nie?
A jest gdzieś lista kiedy można mieć depresję a kiedy nie można?

reklama
Do góry