niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja się nastawiłam na zachęcanie Starego a sama teraz leżę w pracy i zasypiam na siedząco. Jak dziś nam się nie uda to trudno, będziemy próbować jutro i liczyć na to że wystarczy. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy uratował ale wygląda to jak pozamaciczna ciąże, ginekolodzy wtedy często znajdują pseudo pęcherzyki.Dziewczyny nie uwierzycie
Jak pisałam wcześniej 7 trafiłam do szpitala z plamieniami beta 65 potem beta 35 wypisali mnie po dwóch dniach do domu
Teraz we wtorek byłam u gin kazał powtórzyć betę dziś byłam u niego beta 614 i na USG widoczny pęcherzyk 0,26cm
Kazał jutro powtórzyć rano i przyjść po południu znowu do niego .. czy to możliwe ze duphaston w szpitalu co mi podali coś uratował. ?
Trzymam kciuki za owocną nocJa się nastawiłam na zachęcanie Starego a sama teraz leżę w pracy i zasypiam na siedząco. Jak dziś nam się nie uda to trudno, będziemy próbować jutro i liczyć na to że wystarczy.![]()
Ja robię to samoodświeżam co 3 minuty, żeby sprawdzić czy już jest informacja, normalnie jakby to moja beta była![]()
Dziewczyny, nie ma jeszczena 1,5h mogłam się oderwać, bo miałam lektoraty, sprawdziłam od razu po rozłączeniu się i
![]()
Oszaleję…Dziewczyny, nie ma jeszczena 1,5h mogłam się oderwać, bo miałam lektoraty, sprawdziłam od razu po rozłączeniu się i
![]()
Chyba Alab? Mi czasami wyniki wpisują dopiero koło północyOszaleję…