reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Spotkałyście się z tym ,żeby Wam się suple tak zbrylowały?
Po lewej nowe opakowanie a po prawej końcówka starego - zostały mi 4 kapsułki i teraz pytanie - czy je normalnie zjeść czy wyrzucić i jeść z nowego op? Były przechowywane w suchej szafce, zawsze zakręcone - pierwszy raz mi się coś takiego stało.
To folian 5 mthf
Ej miałam dokładnie to samo 2 miesiące temu, też folian ale u mnie od Prenacaps. Ja wyrzuciłam. Kurde ciekawe, może foliany tak mają?

A jakiś film, cokolwiek na nastrój?
My zaraz też musimy działać, trochę to robotyczne pewnie będzie. Nie lubię tego że to musi być trochę tak na zawołanie, umówione.
U nas to samo, dlatego ten cykl bez starań naprawdę dużo nam dał i głowa odpoczęła. Ja nawet zrobiłam przerwę w suplach, lekach. Skoczyłam odświeżyć depilację laserową, bo już powinnam jakiś czas temu a na lekach nie mogłam. Piłam alko bez żadnych wyrzutow. Teraz czekam na okres i będziemy sobie chyba spokojnie działać jakby nigdy nic, tym bardziej że wyjeżdżamy w maju to się zrobi reset :)

Ja zrobiłam wczoraj test 10 dni po ovitrelle i była jasna kreska. Dzisiaj 11 dni po ovitrelle czyli 10 lub 9 dni po owulacji biało. Chyba nie robię sobie już nadziei na ten cykl. Zrobię sobie jeszcze test w niedziele. I tak jak lekarka chciała pójdę na bete i progesteron we wtorek bo i tak już mam skierowanie

Moje kreski z rana 😄 Zaraz zbieram się na beta HCG 😁

Załączniki

• Screenshot_2025-04-18-07-44-28-72_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-04-18-07-44-28-72_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    84,7 KB · Wyświetleń: 173
A mój test z rana hmm wcale nie wydaje się ciemniejszy, cały czas taki lekki cień. Pewnie nic z tego nie będzie. Ale dla spokoju swojej głowy pójdę na betę, będzie wiadomo na czym stoję i przynajmniej koniec domysłów :)

A mój test z rana hmm wcale nie wydaje się ciemniejszy, cały czas taki lekki cień. Pewnie nic z tego nie będzie. Ale dla spokoju swojej głowy pójdę na betę, będzie wiadomo na czym stoję i przynajmniej koniec domysłów :)
Może dopiero startuje i temu słabo widać. Moje też nie są jakieś mocne. Beta w środę była 6.1 zobaczymy jak dziś 🫣

reklama
Do góry