Peppcia
Fanka BB :)
Ale coś w tym jest, to jest taki wyrzut endorfin że to działa przeciwbólowo nawet na moją migrenęPowiedz, że po seksie będzie mu lepiej. Wtedy ból głowy zawsze przechodzi![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale coś w tym jest, to jest taki wyrzut endorfin że to działa przeciwbólowo nawet na moją migrenęPowiedz, że po seksie będzie mu lepiej. Wtedy ból głowy zawsze przechodzi![]()
Ej miałam dokładnie to samo 2 miesiące temu, też folian ale u mnie od Prenacaps. Ja wyrzuciłam. Kurde ciekawe, może foliany tak mają?Spotkałyście się z tym ,żeby Wam się suple tak zbrylowały?
Po lewej nowe opakowanie a po prawej końcówka starego - zostały mi 4 kapsułki i teraz pytanie - czy je normalnie zjeść czy wyrzucić i jeść z nowego op? Były przechowywane w suchej szafce, zawsze zakręcone - pierwszy raz mi się coś takiego stało.
To folian 5 mthf
U nas to samo, dlatego ten cykl bez starań naprawdę dużo nam dał i głowa odpoczęła. Ja nawet zrobiłam przerwę w suplach, lekach. Skoczyłam odświeżyć depilację laserową, bo już powinnam jakiś czas temu a na lekach nie mogłam. Piłam alko bez żadnych wyrzutow. Teraz czekam na okres i będziemy sobie chyba spokojnie działać jakby nigdy nic, tym bardziej że wyjeżdżamy w maju to się zrobi resetA jakiś film, cokolwiek na nastrój?
My zaraz też musimy działać, trochę to robotyczne pewnie będzie. Nie lubię tego że to musi być trochę tak na zawołanie, umówione.
Może dopiero startuje i temu słabo widać. Moje też nie są jakieś mocne. Beta w środę była 6.1 zobaczymy jak dziśA mój test z rana hmm wcale nie wydaje się ciemniejszy, cały czas taki lekki cień. Pewnie nic z tego nie będzie. Ale dla spokoju swojej głowy pójdę na betę, będzie wiadomo na czym stoję i przynajmniej koniec domysłów![]()
No możliwe, ale jednak u Ciebie bardzo ładnie ciemnieje kreskaMoże dopiero startuje i temu słabo widać. Moje też nie są jakieś mocne. Beta w środę była 6.1 zobaczymy jak dziś![]()