MamaR
Fanka BB :)
A ja myślałam że moje o 19 to późnoOszaleję…

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja myślałam że moje o 19 to późnoOszaleję…
Powiedz, że po seksie będzie mu lepiej. Wtedy ból głowy zawsze przechodziNo i nici z seksów, narzeczony zły, źle się czuje, głowa boli.tak myślałam. Trudno. Może jutro podziałamy. Na to liczę, inaczej cykl stracony.
A jakiś film, cokolwiek na nastrój?No i nici z seksów, narzeczony zły, źle się czuje, głowa boli.tak myślałam. Trudno. Może jutro podziałamy. Na to liczę, inaczej cykl stracony.
Tak, Alab… we wtorek mi puścili na cito, bo tego samego dnia musiałam już wiedzieć jak morfologia, którą robiłam razem z progiem i betą. A teraz czekam i czekam.Chyba Alab? Mi czasami wyniki wpisują dopiero koło północy![]()
Zaraz idziemy spać. No trudno. Liczę na to, że jutro jeszcze nie będzie po ptakach. Jeśli jutro też nie wykaże chęci to czeka nas rozmowa i tyle.A jakiś film, cokolwiek na nastrój?
My zaraz też musimy działać, trochę to robotyczne pewnie będzie. Nie lubię tego że to musi być trochę tak na zawołanie, umówione.
Trzymam mocno kciukiZaraz idziemy spać. No trudno. Liczę na to, że jutro jeszcze nie będzie po ptakach. Jeśli jutro też nie wykaże chęci to czeka nas rozmowa i tyle.
Jak jutro podzialacie to będzie dobrze, trzymam kciuki, żeby się udałoNo i nici z seksów, narzeczony zły, źle się czuje, głowa boli.tak myślałam. Trudno. Może jutro podziałamy. Na to liczę, inaczej cykl stracony.
Tez nie lubię tego. Męczy mnie to śledzenie, planowanie itp. jak już jest po owulacji to już oboje oddychamy z ulgą i czujemy taki luz.A jakiś film, cokolwiek na nastrój?
My zaraz też musimy działać, trochę to robotyczne pewnie będzie. Nie lubię tego że to musi być trochę tak na zawołanie, umówione.