reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
U mnie dziś miły dzień w przerwie w pracy byliśmy z mężem na obiedzie w nowej restauracji, zjadłam pożegnalnego tatara bo liczę że w tym roku już nie będę mogła jeść 🤣 Termin mi by wyszedł na 28grudnia więc będę załatwiać położna do porodu domowego jak się uda bo czuję że w święta urodzę a nie widzę tego by siedzieć w szpitalu w święta 😆 Obym się tylko nie przeliczyła w kolejnym już cyklu 🤣
O matko , ja tak zrobiłam w lutym , poszliśmy na Tatara z myślą że to ostatni w tym roku , a dostałam po nim takiej sraki że 2 cykle prawdopodobnie mi to rozwaliło😀😀😀😀
Mi tak samo , dobrze że dużo pracuje i mało jest czasu na myślenie ale jak mam tylko chwilę to forum wjeżdża bo czekam kiedy wpisać pierwsze ❤️ i kiedy ktoś założy wątek grudniowek bym była na bieżąco 😁
Ja też ostatnio założyłam firmę jeszcze i pracuje na etacie i nie wiem kiedy mi zleciał ten cykl tak szybko 😀

Ja jestem raczej optymistką i wolę się zawieźć, niż “pozytywnie zaskoczyć”, bo żyję wtedy w radości i dobrym nastawieniu, a nie w oczekiwaniu na to, że ta radość wreszcie do mnie przyjdzie

Ja pracuję w większości zdalnie więc może dlatego też tak mi wolno czas leci. Bo jednak nie mam zbyt wielkiej styczności z ludźmi 😂 i mamy wspólne biuro z mężem, więc biedny już ledwo wytrzymuje ze mną

U mnie też jest ten schemat, okres - załamka, potem jednak nowe nadzieje , pilnowanie owulacji a potem już odliczanie do testowania i nadzieją że to ten cykl 😆 Już obczaiłam że jak się teraz nie uda to jeszcze jeden cykl będę mieć przed zabiegiem więc podziałamy.

Ja miałam owulacja w sobotę więc dopiero 5dpo, termin porodu wypada na 27 grudnia ale ja miałabym cesarze a ją zwykle robią tydzień przed to przed świętami by się udało hehe 🥰🥰

Hej dziewczyny. Jednak wskakuje do Was jeszcze. Żelazo mi spadło, będę miała wlew i czekania 3 miesięcy na ciążę może spowodować że w jej trakcie będzie konieczny jeszcze jeden wlew, a tego chciałabym unikać. Za radą lekarza, który powiedział że najlepiej jest zajść w cyklu w którym jest wlew lub cykl po wznawiamy starania. 😅 muszę zamówić testy owulacyjne. Narazie na ławeczkę bo testowanie wypada mi w maju. Wiem że w ciążę nie da się zajść od tak, ale miałabym wyrzuty sumienia gdybyśmy nie zaczęli wcześniej.

I jeszcze włączając się do dyskusji o pracy - ja pracuję w szkole podstawowej więc teraz ciąża idealnie by się zbiegał z wakacjami ;)

reklama
Hej dziewczyny. Jednak wskakuje do Was jeszcze. Żelazo mi spadło, będę miała wlew i czekania 3 miesięcy na ciążę może spowodować że w jej trakcie będzie konieczny jeszcze jeden wlew, a tego chciałabym unikać. Za radą lekarza, który powiedział że najlepiej jest zajść w cyklu w którym jest wlew lub cykl po wznawiamy starania. 😅 muszę zamówić testy owulacyjne. Narazie na ławeczkę bo testowanie wypada mi w maju. Wiem że w ciążę nie da się zajść od tak, ale miałabym wyrzuty sumienia gdybyśmy nie zaczęli wcześniej.

I jeszcze włączając się do dyskusji o pracy - ja pracuję w szkole podstawowej więc teraz ciąża idealnie by się zbiegał z wakacjami ;)
Hej! Już zapisuje ! Szczęścia w tym cyklu życzę 🍀

Do góry