reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Czy okres musi przyjść max 16 dni po owulce (potwierdzona monitoringiem)? Czy coś tam jednak może to zatrzymać? No brałam duphaston, ale odstawiłam w sobotę wieczorem, więc myślałam, że @ przyjdzie najpóźniej w poniedziałek, a nadal cisza. I jeszcze przestałam się czuć jak na okres 🤣 Czuję się jak wariatka, ale chyba pójdę jutro na betę, bo się naczytałam, że niektórym dziewczynom bardzo późno testy wychodziły (przy becie już w setkach a nawet tysiącach), a jednak miałam 3 pinki, na których cienie były. Wiem wiem, głupie to, ale po pewnym czasie starań człowiek już nieźle wariuje 🙈
Teoretycznie po duphastonie okres może przyjść nawet do 5 dni po odstawieniu 😅 jak odstawiałam duphaston to progesteron miałam na poziomie 2 coś więc wiedziałam,że on przyjdzie szybko.jeśli masz jakieś wątpliwości to skocz na betę.a robiłaś jakieś badania progesteronu w tym cyklu ?

reklama
Mi za kilka dni stuknie 37 lat i dziś testy wyszły pozytywne! Czekam na wyniki z krwi, ale na razie podchodzę do tego na chłodno jeszcze, bo nie chcę się za szybko cieszyć :o
edit; chciałam odpowiedzieć na inny post, ale się nie załączył. Wybaczcie, nowa jestem ;)

A ja tak się cieszyłam, że po przerwie w staraniach przyszedł w końcu ten cykl gdzie możemy zacząć na nowo i tak mnie rozłożyło, że masakra 😪
Dla formalności pewnie zrobię jakiś test ciążowy w okolicach miesiączki, ale myślę że nic z tego nie będzie.
Trzymam mocno kciuki za resztę ❤️

Czy okres musi przyjść max 16 dni po owulce (potwierdzona monitoringiem)? Czy coś tam jednak może to zatrzymać? No brałam duphaston, ale odstawiłam w sobotę wieczorem, więc myślałam, że @ przyjdzie najpóźniej w poniedziałek, a nadal cisza. I jeszcze przestałam się czuć jak na okres 🤣 Czuję się jak wariatka, ale chyba pójdę jutro na betę, bo się naczytałam, że niektórym dziewczynom bardzo późno testy wychodziły (przy becie już w setkach a nawet tysiącach), a jednak miałam 3 pinki, na których cienie były. Wiem wiem, głupie to, ale po pewnym czasie starań człowiek już nieźle wariuje 🙈
Mi na drugi dzień po zaprzestaniu brania duphastonu okres przyszedł.

reklama
Mi za kilka dni stuknie 37 lat i dziś testy wyszły pozytywne! Czekam na wyniki z krwi, ale na razie podchodzę do tego na chłodno jeszcze, bo nie chcę się za szybko cieszyć :o
edit; chciałam odpowiedzieć na inny post, ale się nie załączył. Wybaczcie, nowa jestem ;)
Hej tu jest wątek dla oczekujących ciąży i mamy regulamin na pierwszej stronie że żeby się udzielać trzeba wpisać Cię na testowanie. Nie byłaś zapisana z tego co widzę ale jeszcze nie jest założony wątek mam grudniowych więc możesz założyć i liczę że tam się spotkamy 😍

Do góry