reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Szykuje 🏆 🤣

Ojej , nie słyszałam o takim przypadku. Ale to dobre wieści że został udrożniony. Mi wyszły oba drożne podczas badania więc niby powinnam się cieszyć ale z drugiej strony nadal nie znałam przyczyny niepowodzeń bo przez dwa lata nawet biochemu nie miałam. Mimo wszystko szybko po drożności się udało więc myślę że coś tam przepychali że się udało 😍 Oby u Ciebie też był happy end po drożności 🍀
No ja się teraz zaczęłam denerwować, bo skoro po hsg największe szanse przez 3 cykle a my ten i kolejny mamy bana na starania to w sumie nam jeden cykl zwiększonych szans zostanie...

No ja się teraz zaczęłam denerwować, bo skoro po hsg największe szanse przez 3 cykle a my ten i kolejny mamy bana na starania to w sumie nam jeden cykl zwiększonych szans zostanie...
A czemu bana macie ? Ja miałam drożność laparoskopowo robiona i z tego co pamiętam musiałam jeden pełny cykl odczekać. Ale było to z 8 lat temu więc mogło się pozmieniać 🫣

A czemu bana macie ? Ja miałam drożność laparoskopowo robiona i z tego co pamiętam musiałam jeden pełny cykl odczekać. Ale było to z 8 lat temu więc mogło się pozmieniać 🫣
W tym bo po RTG mamy się wstrzymać, a w kolejnym cyklu mam mieć zrobiony w drugiej fazie cyklu scratching endometrium i te badania cd costam (nie pamiętam, 138 i 56? xd) i wtedy też nie mogę być w ciazy.
Mam dość krótkie cykle, więc wychodzi że starać się będziemy dopiero w cyklu od połowy maja mniej więcej.

Nie u mnie one cały miesiąc wychodzą prawie tak samo przy PCOS także nie ma to sensu.jedynie monitoring u mnie się sprawdza.mialam iść w 13dc tak jak ostatnio ale zmieniłam termin na 11dc ze względu na te plamienia.ale jakoś tak totalnie nie czuje tego cyklu..
Mam pytanie, czy bierzesz jakieś suple wspomagające ? Bo także mam pcos

reklama
Do góry