reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

dzięki dziewczyny za wszystkie rady, co do tego syropu to już go sobie wczoraj kupiłam, będę próbować 🙃 zapomniałam jaki to jest problem i muszę sobie poprzypominac co mi pomagało! o kiwi pamiętam, ale dziś rano nie było w lidlu 🤡 kupiłam śliwki suszone i prawie sobie zęba złamałam, bo mi się trafiła z pestka 🫠

reklama
To macie silne mdłości, to mi się po prostu robi nie dobrze i szczególnie albo jak pusty żołądek albo za dużo, ostatnio w połowie parówki przerwałam bo wiedziałam że jeszcze gryz i będzie źle, przedwczoraj wieczorem leżałam i nagle zaczęło mi się niedobrze robić, było coraz gorzej mogłam zapomnieć żeby usnąć... miał mój jakieś ciasto przy łóżku, zjadłam poszłam spać. Dzisiaj rano nic nie było. A teraz zjadła. Ta jajecznicę i na dwa razy czuję teraz w brzuchu... ale nie mam tak że muszę iść do lazienki bardziej jest to denerwujące i że czujesz źle. Raz mnie pociągnęło mocno na wymioty jak jechaliśmy samochodem i po rpsitu spotęgowała to moja choroba lokomocyjna. Współczuję tak mocnych mdłości, pamiętam że przy koleżance nie mogłam lodówki otworzyć.
o to powiem ci że ja mam podobnie , właśnie jak wstanę i jestem głodna to mnie muli , wczoraj wyjątkowo dłużej bo do 12 mnie trzymało ale myślę że dlatego że przez pobranie krwi za późno zjadłam , i jak zjem za dużo to też czuje dziwnie w brzuchu . Wczoraj miałam mega ochotę na racuchy po czym ugryzlam gryzą i mówię do męża , wybacz misiu ale nie dam rady tego zjeść bo mnie zmulilo 😔 ale dzisiaj już je jem i jest git narazie haha no i wieczorem też zaczęło mnie mulic ale poszłam spać także jakoś poszło 😅

Cześć dziewczyny ☺️

Rzutem na taśmę w wątku październikowym - zgłaszam drugą krechę na tescie 🥹 🥰🤞🤞🤞

Chętnie do Was dołączę jeśli przyjmiecie no i mam nadzieję, że tym razem zostanę z Wami do końca 🥹
Swoją pierwszą ciążę poroniłam, więc teraz na spokojnie przyjmuję ten pozytywny test, ale wierzę, że będzie dobrze 🤞

Termin porodu wg apki to 31.10 😌 Raczej nie nadrobię tych 255 stron wiadomości, ale od teraz postaram się już być na bieżąco. Pozdrawiam z Krakowa ☺️
wpisuje ☺️ trzymamy kciuki , kiedy pierwsza wizyta ?

Cześć dziewczyny ☺️

Rzutem na taśmę w wątku październikowym - zgłaszam drugą krechę na tescie 🥹 🥰🤞🤞🤞

Chętnie do Was dołączę jeśli przyjmiecie no i mam nadzieję, że tym razem zostanę z Wami do końca 🥹
Swoją pierwszą ciążę poroniłam, więc teraz na spokojnie przyjmuję ten pozytywny test, ale wierzę, że będzie dobrze 🤞

Termin porodu wg apki to 31.10 😌 Raczej nie nadrobię tych 255 stron wiadomości, ale od teraz postaram się już być na bieżąco. Pozdrawiam z Krakowa ☺️
Witaj! W końcu ktoś na podobnym etapie jak ja 😁

dzięki dziewczyny za wszystkie rady, co do tego syropu to już go sobie wczoraj kupiłam, będę próbować 🙃 zapomniałam jaki to jest problem i muszę sobie poprzypominac co mi pomagało! o kiwi pamiętam, ale dziś rano nie było w lidlu 🤡 kupiłam śliwki suszone i prawie sobie zęba złamałam, bo mi się trafiła z pestka 🫠
A jakbyś zalała te śliwki ciepła woda? Albo kefirem ? Próbowałaś ?

reklama
Do góry