reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Cześć dziewczyny, ja już w domu, miałam histeroskopię operacyjną - stwierdzony przerost endometrium i łyżeczkowanie. Do teraz jestem w szoku bo to normalnie na sali operacyjnej. Muszę czekać na wynik około miesiąca i szczerze mówiąc jestem zesrana czy tam coś nie wyjdzie... Przyjdzie mi odwołać wizytę grudniową w klinice bo bez wyniku to w zasadzie nie ma po co jechać. Czuję jakbym zamiast kilku kroków do przodu zrobiła parę metrów w tył.... Nie wiem nawet kiedy mogę coś zacząć po łyżeczkowaniu, czy czasem nie jest tak że trzeba odczekać kilka m-cy.

Cześć dziewczyny, ja już w domu, miałam histeroskopię operacyjną - stwierdzony przerost endometrium i łyżeczkowanie. Do teraz jestem w szoku bo to normalnie na sali operacyjnej. Muszę czekać na wynik około miesiąca i szczerze mówiąc jestem zesrana czy tam coś nie wyjdzie... Przyjdzie mi odwołać wizytę grudniową w klinice bo bez wyniku to w zasadzie nie ma po co jechać. Czuję jakbym zamiast kilku kroków do przodu zrobiła parę metrów w tył.... Nie wiem nawet kiedy mogę coś zacząć po łyżeczkowaniu, czy czasem nie jest tak że trzeba odczekać kilka m-cy.
Nie martw się na zapas. Chyba trzeba odczekac 3 miesiące do transferu, stymulację można szybciej robić. A nie powiedzieli Ci w szpitalu ile masz czekać? Lekarz który wykonywał zabieg pewnie by najlepiej wiedzial jak wyglądało endometrium i co zrobił. Odpocznij sobie w grudniu. W styczniu nowy rok nowe szanse 😀 Ja w invitro siedzę 5 lat 😉 wiec wiem co to czekanie. Pojedź sobie jeszcze na narty czy gdzie tam lubisz 😀

Jestem 3 tyg przed terminem porodu, a dzidzia już 4 kg 😵‍💫😢 jestem przerażona, prawie na zawał nie padłam jak mi to lekarz powiedział. Dostałam skierowanie na patologię ciąży. Jutro przyjezdza moja mama przejąć dzieciaczki na wieczór, także ostatnia randka z mezem przed porodem i w środę jadę do szpitala. Na pewno mnie nie przyjmą, pewnie będą kazali czekać na telefon, ale przynajmniej 'ustawie się w kolejke'. Trzymajcie kciuki, bo zaczynam już panikować!

reklama
Jestem 3 tyg przed terminem porodu, a dzidzia już 4 kg 😵‍💫😢 jestem przerażona, prawie na zawał nie padłam jak mi to lekarz powiedział. Dostałam skierowanie na patologię ciąży. Jutro przyjezdza moja mama przejąć dzieciaczki na wieczór, także ostatnia randka z mezem przed porodem i w środę jadę do szpitala. Na pewno mnie nie przyjmą, pewnie będą kazali czekać na telefon, ale przynajmniej 'ustawie się w kolejke'. Trzymajcie kciuki, bo zaczynam już panikować!
Trzymamy kciuki, będzie dobrze 🌸

Do góry