reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro - 10 dzień po transferze

Kasia19881988

Fanka BB :)
Cześć
Jestem tutaj nowa...
Nie wiem jak zacząć ...
Jestem 9-ty dzień po transferze jest to moja pierwsza próba in vitro ...
przez pierwsze dni miałam strasznie obolałe piersi a od jakiś 2 dni sflaczały i już nie bolą , ale za to głowa boli mnie non stop . W środę mam zrobić test ciążowy i iść na BETĘ ...
Proszę powiedzcie jak to było u was .

reklama
A jeszcze mam pytanie odnośnie progrestetonu który sobie aplikuje ... przez pierwsze dni przy aplikacji nie mogłam włożyć tej tabletki było tak ciasno , a teraz tylko chlup wpada jak w jakąś kosmiczna przestrzeń ,dlaczego tak się dzieje ? Czym to może być spowodowane ?
jak to było u was ?
Zaznaczam ze biorę 3 tabletki na dobę .

Cześć
Jestem tutaj nowa...
Nie wiem jak zacząć ...
Jestem 9-ty dzień po transferze jest to moja pierwsza próba in vitro ...
przez pierwsze dni miałam strasznie obolałe piersi a od jakiś 2 dni sflaczały i już nie bolą , ale za to głowa boli mnie non stop . W środę mam zrobić test ciążowy i iść na BETĘ ...
Proszę powiedzcie jak to było u was .
He

Cześć, ja jestem też po in vitro, u mnie wzdęty brzuch, piersi też bolały ale to przez hormony które brałam z czasem wszystko się normuje, głowa bolała mnie ale to najprawdopodobniej po esteofemie tak wyczytałam z ulotki, jeśli chodzi o progesteron to u mnie raczej sucho bylo

Ja miałam wzdęty brzuch po transferze, a poza tym zero objawów z początku. Wiedziałam, że się udało ze względu na brak takiego typowego bólu brzucha jak przed okresem.

Udało się po drugim transferze. Córka ma obecnie 5 miesięcy.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry