kasiula222
Fanka BB :)
Podpinam się pod pytanie .Dziewczyny, wiecie może co u Migdalove?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpinam się pod pytanie .Dziewczyny, wiecie może co u Migdalove?
Wydaje mi się osobiście ze zalany kreska niby jest ale znacznie daleko.od testowej
Ten test raczej jest zalany..Hej dziewczyny mam pytanie widzicie tu jakiś cień test robiony Dziś raniutko jestem jeszcze przed terminem @ tylko ze idę dziś na urodziny znajomego i zrobiłam tak a może się coś pokazać a nie wiem czy mogę się napić. Widzicie coś??Zobacz załącznik 902749Zobacz załącznik 902750
W którym dniu cyklu jestesDziękuje. Czekam sobie spokojnie do @ w takim razie Wiem ze niestety za wcześnie tez go robie ale nie jestem pewna wiec zawsze lepiej coś tam sprawdzić a na bete chyba tez jeszcze nie ma sensu iść
W którym dniu cyklu jestes
Ten test raczej jest zalany..
To zobaczymy za 4 tygodnie bo wtedy będę w 15 tygodniu [emoji5][emoji214]Zależy jak się dzidzia ułożynam na prenatalnych (12t4d) lekarz powiedział "prawdopodobnie" A w 15t powiedział na 100%, a w 18t powiedział "chyba nikt by nie miał wątpliwości, prawda?" Pokazując atuty naszego chłopca
)
Dziekuje.Dziękuje. I tez gratuluje
A ile dpo ?