reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

No to tak po krótce:)spodziewam się trzeciego bombla mam dwójkę dość odchowanych dzieciaków jedno 15 drugie 9 lat:)to moja 4 ciąża poprzednią rok temu straciłam w 6 tym tygodniu...teraz też były obawy ale mamy 12tydzień i można odetchnąć najgorsze za nami...Ah muszę wspomnieć że po drugiej ciąży została mi na pamiątkę cukrzyca wtedy to ciążowa miała być:)od 9 lat mam ct1

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Hej! Gratuluję ciąży. Tym razem będzie dobrze! :) Trzymam za Was kciuki.
Mamy wątek słodkich mam marcowych, gdzie wymieniamy się doświadczeniami odnośnie cukrzycy ciężarnych i nie tylko.
Zdiagnozowano u Ciebie ct1, czyli od razu na insulinę, tak?
Ja niestety już mam cukrzycę ciężarnych, w poprzedniej ciąży też była. Oby nie została ze mną na długo... :(

reklama
Jak często macie wizyty u lekarza.Ja teraz kolejna mam po miesiącu z uwagi na fakt że wszystko rozwija się prawidłowo z uwagi na cukrzycę raz na miesiąc muszę odwiedzić Bydgoszcz ale to się jakoś da:)byle do wiosny ..Ale jest jeden plus w 36tygodniu mi wywołają poród a to trochę mniej czekania:)

Hej! Gratuluję ciąży. Tym razem będzie dobrze! :) Trzymam za Was kciuki.
Mamy wątek słodkich mam marcowych, gdzie wymieniamy się doświadczeniami odnośnie cukrzycy ciężarnych i nie tylko.
Zdiagnozowano u Ciebie ct1, czyli od razu na insulinę, tak?
Ja niestety już mam cukrzycę ciężarnych, w poprzedniej ciąży też była. Oby nie została ze mną na długo... :(
Życzę Ci żeby Cię opuściła ją powiem szczerze że mi to 9lat temu też obiecywano a małpa się oparła i została:)nauczyłam się z nią żyć.Jestem na pompie insulinowej od samego początku ciĄży i mimo wszystko ciąża przebiega prawidłowo i niech tak zostanie:)

Słodkamamuśka do lekarza do Bydgoszczy chodzisz ?? Ja też mogę spytać do kogo??
Dr.Alina Sokup w Bizielu...super personel naprawdę szczerze polecam.Pompę otrzymałam na pierwszej wizycie a na drugiej już byłam podłączona.Zrobili wszystko żebym tyle razy nie jeździła a mam jakieś 110 km.

reklama
Do góry