reklama
kasiek.23
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny Miło mi Was poznać Witam się z Wami z Czechowic-Dziedzic. Aktualnie 7t3d. Kropek ma 1.18cm i pracuje serduszko
To moja 4 ciąża, wszystkie pozostałe niestety stracone na wczesnym etapie.
Żołądek daje mi okrutnie popalić, żadne jedzenie nie podchodzi. Do tego zawroty głowy i ogólne osłabienie. Dobrze chociaż, że dziś trochę chłodniej, to można odetchnąć
Żołądek daje mi okrutnie popalić, żadne jedzenie nie podchodzi. Do tego zawroty głowy i ogólne osłabienie. Dobrze chociaż, że dziś trochę chłodniej, to można odetchnąć
Emilcia88
Hej, dzięki wszystko dobrze na ten moment, zarodek 3 mmDaj znać dzisiaj po wizycie co tam słychać u maluszka
Emilcia88
Ja okolice StolarzowicHejka dziewczyny. U mnie dziś 8+2.juz bylam na pierwszej wizycie i ładnie biło serduszko. Jestem z okolic Tarnowskich Gór.
Emilcia88
Ja w pierwszej przybralam jakoś 6-8 kilo bo większość ciąży na diecieJa za to nie mam zadnych mdlosci tylko apetyt na wszystko. Muszę nad tym panować bo obiecalam sobie ze nie przytyje tyle ile w dwóch pierwszych ciążach a przybyło mi wtedy kolo 20kg. A jak u Was?
M
Maialis
Gość
Mam nudności, choć bez wymiotów i to na pewno nie poranne, bo pojawiają się w randomowych momentach dnia na początku bardzo dużo spałam, ale już minęło no i bolą mnie piersi, ale to raczej już tak zostanie.Ja za to nie mam zadnych mdlosci tylko apetyt na wszystko. Muszę nad tym panować bo obiecalam sobie ze nie przytyje tyle ile w dwóch pierwszych ciążach a przybyło mi wtedy kolo 20kg. A jak u Was?
Waga póki co leci w dół, 2.5 kg, ale mega się pilnuje z tym co jem i pewnie to są efekty odstawienia słodyczy. Ale jak w piątek na USG będzie dobrze to kupię sobie wypaśne czekoladowe ciastko z kremem
M
Maialis
Gość
Moja druga ciąża, pierwsza stracona w 9 tygodniu. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze, na razie wyglądało dobrze (w porównaniu z pierwszą, gdzie już było w 6 tygodniu widać że nie jest OK, ale uparłam się na podtrzymywanie za wszelką cenę).Cześć dziewczyny Miło mi Was poznać Witam się z Wami z Czechowic-Dziedzic. Aktualnie 7t3d. Kropek ma 1.18cm i pracuje serduszko
kasiek.23
Ja jak porównywałam bety tej i pierwszej ciąży to w pierwszej w 49dc miałam betę na poziomie 8000, a w tej w 44dc była ponad 16tys. A długość cyklu taka sama. W każdym razie pierwsza zakończyła się zabiegiem w 8tc, bo od 6tc nic się nie rozwijało.Moja druga ciąża, pierwsza stracona w 9 tygodniu. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze, na razie wyglądało dobrze (w porównaniu z pierwszą, gdzie już było w 6 tygodniu widać że nie jest OK, ale uparłam się na podtrzymywanie za wszelką cenę).
reklama
M
Maialis
Gość
Ja robiłam tylko betę w 29 i 31 dniu cyklu, drugiej było ponad 800. Potem już nie robiłamJa jak porównywałam bety tej i pierwszej ciąży to w pierwszej w 49dc miałam betę na poziomie 8000, a w tej w 44dc była ponad 16tys. A długość cyklu taka sama. W każdym razie pierwsza zakończyła się zabiegiem w 8tc, bo od 6tc nic się nie rozwijało.