reklama
kasiek.23
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Miło mi Was poznać
Witam się z Wami z Czechowic-Dziedzic. Aktualnie 7t3d. Kropek ma 1.18cm i pracuje serduszko
To moja 4 ciąża, wszystkie pozostałe niestety stracone na wczesnym etapie.
Żołądek daje mi okrutnie popalić, żadne jedzenie nie podchodzi. Do tego zawroty głowy i ogólne osłabienie. Dobrze chociaż, że dziś trochę chłodniej, to można odetchnąć

Żołądek daje mi okrutnie popalić, żadne jedzenie nie podchodzi. Do tego zawroty głowy i ogólne osłabienie. Dobrze chociaż, że dziś trochę chłodniej, to można odetchnąć

Emilcia88
Hej, dziękiDaj znać dzisiaj po wizycie co tam słychać u maluszka![]()

Emilcia88
Ja okolice StolarzowicHejka dziewczyny. U mnie dziś 8+2.juz bylam na pierwszej wizycie i ładnie biło serduszko. Jestem z okolic Tarnowskich Gór.

Emilcia88
Ja w pierwszej przybralam jakoś 6-8 kilo bo większość ciąży na diecieJa za to nie mam zadnych mdlosci tylko apetyt na wszystko. Muszę nad tym panować bo obiecalam sobie ze nie przytyje tyle ile w dwóch pierwszych ciążach a przybyło mi wtedy kolo 20kg. A jak u Was?

M
Maialis
Gość
Mam nudności, choć bez wymiotów i to na pewno nie poranne, bo pojawiają się w randomowych momentach dniaJa za to nie mam zadnych mdlosci tylko apetyt na wszystko. Muszę nad tym panować bo obiecalam sobie ze nie przytyje tyle ile w dwóch pierwszych ciążach a przybyło mi wtedy kolo 20kg. A jak u Was?
Waga póki co leci w dół, 2.5 kg, ale mega się pilnuje z tym co jem i pewnie to są efekty odstawienia słodyczy. Ale jak w piątek na USG będzie dobrze to kupię sobie wypaśne czekoladowe ciastko z kremem

M
Maialis
Gość
Moja druga ciąża, pierwsza stracona w 9 tygodniu. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze, na razie wyglądało dobrze (w porównaniu z pierwszą, gdzie już było w 6 tygodniu widać że nie jest OK, ale uparłam się na podtrzymywanie za wszelką cenę).Cześć dziewczynyMiło mi Was poznać
Witam się z Wami z Czechowic-Dziedzic. Aktualnie 7t3d. Kropek ma 1.18cm i pracuje serduszko
Żołądek daje mi okrutnie popalić, żadne jedzenie nie podchodzi. Do tego zawroty głowy i ogólne osłabienie. Dobrze chociaż, że dziś trochę chłodniej, to można odetchnąć![]()
kasiek.23
Ja jak porównywałam bety tej i pierwszej ciąży to w pierwszej w 49dc miałam betę na poziomie 8000, a w tej w 44dc była ponad 16tys. A długość cyklu taka sama. W każdym razie pierwsza zakończyła się zabiegiem w 8tc, bo od 6tc nic się nie rozwijało.Moja druga ciąża, pierwsza stracona w 9 tygodniu. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze, na razie wyglądało dobrze (w porównaniu z pierwszą, gdzie już było w 6 tygodniu widać że nie jest OK, ale uparłam się na podtrzymywanie za wszelką cenę).
reklama
M
Maialis
Gość
Ja robiłam tylko betę w 29 i 31 dniu cyklu, drugiej było ponad 800. Potem już nie robiłamJa jak porównywałam bety tej i pierwszej ciąży to w pierwszej w 49dc miałam betę na poziomie 8000, a w tej w 44dc była ponad 16tys. A długość cyklu taka sama. W każdym razie pierwsza zakończyła się zabiegiem w 8tc, bo od 6tc nic się nie rozwijało.