Zawsze też można pomyśleć o jakimś prywatnym żłobku. Niektóre z nich mają naprawdę ciekawa ofertę edukacyjną i bardzo fachową kadrę. Z tego co się orientuje to ceny są bardzo różne, jedne mniej inne bardziej przystępne. Ostatnio słyszałam pozytywne opinie o Akademii elfów( na Kazimierza Wielkiego). zawsze można przy6jechać , popytać rodziców dzieci , czy sa zadowoleni itp.
reklama
Ja wożę swojego synka do Huty do żłobka na Centrum aż z Ruczaju.. No niestety w okolicy nie ma miejsc w państwowych żłobkach.. A prywatne są za drogie..
Maluch chętnie zostaje, podobno ładnie się bawi i ma apetyt..
Póki co, nie mam zastrzeżeń co do tego żłobka.
Czy ktoś jeszcze zostawia swojego szkraba w tym żłobku?
Maluch chętnie zostaje, podobno ładnie się bawi i ma apetyt..
Póki co, nie mam zastrzeżeń co do tego żłobka.
Czy ktoś jeszcze zostawia swojego szkraba w tym żłobku?
martha1
Fanka BB :)
chce mała zapisac na wiosne chociaz na pare godzin aby miała kontakt z rowiesnikami zwłaszcza ze przepada za dziecmi
czy znacie jakis fajny, sprawdzony złobek prywatny albo klub malucha gdzies w okolicach Wieliczki albo Krowodrzy?
czy znacie jakis fajny, sprawdzony złobek prywatny albo klub malucha gdzies w okolicach Wieliczki albo Krowodrzy?
Bestyja :P
Administrator
Szanowni Państwo,
jest to watek dla wymiany opinii o żłobkach a nie wątek reklamowy. Wszelkie reklamy prywatnych klubów i żłobków będą z niego usuwane.
jest to watek dla wymiany opinii o żłobkach a nie wątek reklamowy. Wszelkie reklamy prywatnych klubów i żłobków będą z niego usuwane.
SWIAT GUCIA
Początkująca w BB
w Famiga są fajne zajęcia
SWIAT GUCIA
Początkująca w BB
Pozytywka, kreatywka, Pomponik, Radosna edukacja, uniwersytet dla Dzieci na UJ, Akademia nauki dla Dzieci (w podgórzu)
E
e.bru
Gość
W Instytucie Świadomego Rodzicielstwa na Biskupiej 18 jest cała masa fajnych zajęć dla tej grupy wiekowej - np. Zabawy Smyka, zajęcia umuzykalniające, Spotkanie z psem Gordonem - jutro o 11.00 nawet odbędą się tam bezpłatne zajęcia pokazowe
reklama