reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki w Krakowie

Zawsze też można pomyśleć o jakimś prywatnym żłobku. Niektóre z nich mają naprawdę ciekawa ofertę edukacyjną i bardzo fachową kadrę. Z tego co się orientuje to ceny są bardzo różne, jedne mniej inne bardziej przystępne. Ostatnio słyszałam pozytywne opinie o Akademii elfów( na Kazimierza Wielkiego). zawsze można przy6jechać , popytać rodziców dzieci , czy sa zadowoleni itp.

reklama
Ja wożę swojego synka do Huty do żłobka na Centrum aż z Ruczaju.. No niestety w okolicy nie ma miejsc w państwowych żłobkach.. A prywatne są za drogie..
Maluch chętnie zostaje, podobno ładnie się bawi i ma apetyt..
Póki co, nie mam zastrzeżeń co do tego żłobka.

Czy ktoś jeszcze zostawia swojego szkraba w tym żłobku?

chce mała zapisac na wiosne chociaz na pare godzin aby miała kontakt z rowiesnikami zwłaszcza ze przepada za dziecmi
czy znacie jakis fajny, sprawdzony złobek prywatny albo klub malucha gdzies w okolicach Wieliczki albo Krowodrzy?

Szanowni Państwo,
jest to watek dla wymiany opinii o żłobkach a nie wątek reklamowy. Wszelkie reklamy prywatnych klubów i żłobków będą z niego usuwane.

W Instytucie Świadomego Rodzicielstwa na Biskupiej 18 jest cała masa fajnych zajęć dla tej grupy wiekowej - np. Zabawy Smyka, zajęcia umuzykalniające, Spotkanie z psem Gordonem - jutro o 11.00 nawet odbędą się tam bezpłatne zajęcia pokazowe:)

reklama
Czy macie jakieś dobre opinie o jakimś prywatnym żłobku w Krk ?

Muszę zapisać mojego młodego do prywatnego bo na państwowy nie ma co liczyć, że się dostaniemy.

Do góry