sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A tak własciwie to jakiego rodzaju klub miałby to być jakie konkretnie zajecia chesz prowadzić?
Imprezy urodzinowe/ cykliczne zajecia?,
Imprezy urodzinowe/ cykliczne zajecia?,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Loli zapisywać już musisz, a i tak nie jestem pewna czy na wrzesień 2010 się załapiecie. Ja zapisywałam córę, gdy byłam w trzecim miesiącu ciąży. Teraz już tak nie można dziecko musi mieć pesel.
Są dwie grupy maluszki i starszaki w grupie chyba około 20 dzieci. Są dwie opiekunki do grupy, salowa i jeszcze jakaś jedna pani często też pomaga sama pani kierownik.
Dzieciaczki są czyściutkie, zadowolone wcale nie słychać płaczu.
Opłata około 250 zł/mc jeżeli dziecko chore to odliczają 4 zł/dziennie za jedzenie.
Moja córa miała 9 miesięcy, gdy zaczęła swoją żłobkową karierę:-)
witam was.dramat jaki jest z przyjęciem dzieciaka do żłobka mnie przeraza:-(moja Olivka jest w 2 na liście rezerwowj od pażdziernika 2009r i dalej nic:-(jak zapisujecie to się pospieszcie bo z tego co wiem to są wszędzie ostatnie miejsca na wrzesień 2010r tyle maluchów nam się w krakowie rodzi:-);-)polecam na hucie żłobek na os.piastów i żłobek na centrum:-)świetne opinie mają:-)pozdrawiam