Ja osobiście jestem za takimi klubami o ile ilość opiekunek będzie adekwatna do ilości dzieci,,, Bo jak słyszę o żłobkach gdzie na 15 takich maluchów są 2 -3 opiekunki to przechodzą mnie dreszcze że te dzieciaczki muszą biedne i samotne tam siedzieć, bo opiekunki nie są w stanie zając się wszystkimi dziećmi naraz,,,,, JA mam dwójkę dzieci,,z róznicą 19 miesięcy, kiedyś opiekowałam sie dodatkowo takim dzieckiem jak moja córa, więc wiem jak to jest i uważam ,że trójka takich maluchów to jest wystarczające dla jednej opiekunki,,, bo na kolejne dziecko niestety już czasu nie będzie i to nawte przy bardzo dobrej organizacji,,,,
więc z dwojga złego jeśli by mnie sytuacja zmusiła do powrotu do pracy ,,,a miałam maleńswto to wolałabym go oddać pod opiekę drugiej mamie , która zajmuje się swoim dzieckiem albo do takiego klubu maluszka niż do złobka,,,,
więc życze powodzenia w swoich planach,,,,,,,,, Jeśli chodzi o lokalizację, to myślę ,że jest to dobre miejsce, bo wiem ,że często mamy pytają czy coś takiego jest w tych okolicach:-)